Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 16:29
  • Competitiewedstrijd: Sky Cup
  • Stadion: Homs FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Razors of the Sky Охта
tiger4-h Tactiek myd
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Mândruleanu kopt de bal weg. Huma is nu in balbezit. Huma geeft een lange en hoge pass. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja schiet op doel. Bertullo bokst de bal weg.

5e minuut.
Huma kopt de bal weg. Klungelig pakt Ambrosiewicz de bal. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Bertullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Охта 0:1

11e minuut.
Ambrosiewicz geeft een lange en hoge pass. Huma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu geeft een lange en hoge pass. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja draait met de bal, schiet en ... Bertullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Охта 0:2

17e minuut.
Kabachnik speelt de bal door. Pagaev is nu in balbezit. Pagaev geeft een hoge lob. Laulaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. Bertullo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pagaev geeft de bal voor. Daar is Brůcha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma verovert de bal door een tackle van achteren. Huma geeft een lange en hoge pass. Laulaja krijgt zijn hoofd ertegen. Bertullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kabachnik passt de bal met de wreef. Pagaev rent richting de bal. Pagaev geeft een lange en hoge pass. Huma is nu in balbezit. Huma haalt uit met een fantastische trap. Bertullo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Brůcha de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Liutyj met de inworp. Savchenko rent richting de bal. Cogliandro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cogliandro krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Laulaja kopt de bal weg. Daar is Buddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huma rent richting de bal. Huma haalt uit met een fantastische trap. Bertullo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Охта 0:3

39e minuut.
Laulaja is nu in balbezit. Laulaja geeft de bal voor. Huma rent richting de bal. Huma draait met de bal, schiet en ... Bertullo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Охта 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 52%, Охта 48%.
Razors of the Sky - Охта 0:4

46e minuut.
Grachiov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Galea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Hermann met een harde bal richting middenveld. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Liutyj is nu in balbezit. Liutyj met een sublieme pass. Daar is Grachiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Zaginialov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lubbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbe geeft een hoge lob. Laulaja is nu in balbezit. Laulaja haalt uit met een fantastische trap. Bertullo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Охта 0:5

56e minuut.
Liutyj met een sublieme pass. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Zaginialov is nu in balbezit. Zaginialov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ambrosiewicz kopt de bal weg. Savchenko rent richting de bal. Savchenko passt de bal zonder na te denken. Galea is nu in balbezit. Galea haalt uit met een fantastische trap. Hermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 50%, Охта 50%.
Razors of the Sky - Охта 0:5