Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasiaybosques Sociedad Sportiva Devoto
Normal Tactiek Avión
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


13e minuut.
Paloma geeft de bal voor. Karashbayev geeft een hoge lob. Sarra probeert de bal met de borst te controleren. Sarra schiet op doel. Teplitzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Sociedad Sportiva Devoto 0:1

18e minuut.
Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ geeft de bal voor. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Medina Bello de bal. Giordano rent richting de bal. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler geeft een hoge lob. Sarra rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Medina Bello de bal. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt De Brito Afonso de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sarra schiet op doel. Teplitzki probeert naar een medespeler te passen. Karashbayev kopt de bal weg. Sarra rent richting de bal. Sarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Sociedad Sportiva Devoto 0:2

39e minuut.
Schindler geeft de bal voor. Daar is De Brito Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 85%, Sociedad Sportiva Devoto 15%.
Gimnasiaybosques - Sociedad Sportiva Devoto 0:2

47e minuut.
Kupaymañ geeft een hoge lob. Daar is Fredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarra is nu in balbezit. Sarra draait met de bal, schiet en ... Teplitzki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Fredes rent richting de bal. Fredes geeft een lange en hoge pass. Schindler kopt de bal weg. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kupaymañ passt de bal in één keer door. Medina Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello passt de bal met de wreef. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ passt de bal zonder na te denken. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Sociedad Sportiva Devoto 0:3

67e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler passt de bal in één keer door. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano geeft een lange en hoge pass. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kupaymañ speelt de bal door. Medina Bello is nu in balbezit. Medina Bello geeft een hoge lob. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fredes is nu in balbezit. Fredes geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kupaymañ zal de hoekschop nemen. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ met een sublieme pass. Sarra heeft problemen om de bal te vangen. Sarra schiet op doel. De Brito Afonso probeert de bal aan de voet te houden. Teplitzki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Schindler passt de bal met de wreef. Medina Bello is nu in balbezit. Medina Bello speelt de bal door. Klungelig pakt Sarra de bal. Sarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal in één keer door. Medina Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Swarovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karashbayev is nu in balbezit. Karashbayev geeft een lange en hoge pass. Sarra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - Sociedad Sportiva Devoto 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 87%, Sociedad Sportiva Devoto 13%.
Gimnasiaybosques - Sociedad Sportiva Devoto 0:4