Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc FC Barcelona20
nica Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
10% Spel op eigen helft 90%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Chodacki probeert naar een medespeler te passen. Pietroń rent richting de bal. Pietroń draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mlekota heeft problemen om de bal te vangen. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Daar is Pietroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincza is nu in balbezit. Mincza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Portabales rent richting de bal. Portabales geeft een lange en hoge pass. Chiquillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mincza is nu in balbezit. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chodacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mlekota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlekota met een sublieme pass. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mincza passt de bal met de wreef. Chodacki speelt de bal door. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mincza kan de bal niet met de borst controleren. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arango Saenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza probeert naar een medespeler te passen. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mugueta is nu in balbezit. Mugueta passt de bal zonder na te denken. Pietroń is nu in balbezit. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arango Saenz passt de bal zonder na te denken. Mlekota is nu in balbezit. Mlekota met een sublieme pass. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugueta met de inworp. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Chodacki met een sublieme pass. Pietroń rent richting de bal. Mugueta probeert naar een medespeler te passen. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mugueta kan de bal niet met de borst controleren. Mlekota is nu in balbezit. Mlekota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pietroń de bal. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mugueta met een sublieme pass. Klungelig pakt Mincza de bal. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Colina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arango Saenz heeft problemen om de bal te vangen. Mlekota rent richting de bal. Mlekota passt de bal in één keer door. Pietroń rent richting de bal. Pietroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 1:0

31e minuut.
Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki speelt de bal door. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota geeft de bal voor. Pietroń rent richting de bal. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 2:0

41e minuut.
Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki geeft de bal voor. Sandoval is nu in balbezit. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Chodacki met een sublieme pass. Colina onderschept slim de pass. Pietroń rent richting de bal. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. Santeliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mlekota passt de bal zonder na te denken. Chodacki rent richting de bal. Chodacki passt de bal met de wreef. Pietroń rent richting de bal. Pietroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 3:0

45e minuut.
Tulus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 8%, FC Barcelona20 92%.
Cincopinosfc - FC Barcelona20 3:0

47e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. Hatvani onderschept slim de pass. Hatvani met een sublieme pass. Mugueta rent richting de bal. Mugueta geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 4:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luoma-aho komt het veld opgelopen. Melo met een harde bal richting middenveld. Luoma-aho kopt de bal weg. Mincza probeert naar een medespeler te passen. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Dobrila speelt de bal door. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki probeert naar een medespeler te passen. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Romaniuk komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Riera met de inworp. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń met een sublieme pass. Mincza rent richting de bal. Mincza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Mlekota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlekota speelt de bal door. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Melo speelt de bal door. Mlekota speelt de bal door. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 5:0

77e minuut.
Chiquillo rent richting de bal. Dobrila onderschept slim de pass. Dobrila passt de bal zonder na te denken. Mincza rent richting de bal. Mincza schiet op doel. De bal raakt de paal. Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 6:0

80e minuut.
Sandoval geeft de bal voor. Luoma-aho heeft problemen om de bal te vangen. Luoma-aho passt de bal in één keer door. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. Melo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luoma-aho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chodacki controleert de bal met de borst. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 7:0

83e minuut.
Luoma-aho probeert naar een medespeler te passen. Mlekota speelt de bal door. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 8:0

83e minuut.
Chodacki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Mlekota speelt de bal door. Pietroń rent richting de bal. Pietroń schiet op doel. Na een snelle pass probeert Santeliz de bal onder controle te krijgen. Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 9:0

86e minuut.
Chiquillo rent richting de bal. Dobrila onderschept slim de pass. Dobrila geeft een lange en hoge pass. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mincza rent richting de bal. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 10:0

87e minuut.
Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho probeert naar een medespeler te passen. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Mincza onderschept slim de pass. Mincza met een sublieme pass. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Colina de bal. Dobrila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrila haalt uit met een fantastische trap. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - FC Barcelona20 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 12%, FC Barcelona20 88%.
Cincopinosfc - FC Barcelona20 11:0