Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-28 23:29
  • Competitiewedstrijd: Copa Amistad
  • Stadion: bunti Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
bunti Twelve Men Army
523 Tactiek 532 copy
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
36.8 gemiddelde waardering 27.4
average Schieten weak
average Passen adequate
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Dasovic is nu in balbezit. Ebralidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dasovic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Császár zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Apostolescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pirtskhalava passt de bal zonder na te denken. Kasrashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kasrashvili geeft de bal voor. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ebralidze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dasovic. Ebralidze raakt geblesseerd tijdens het duel. Ebralidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dasovic passt de bal in één keer door. Ebralidze geeft de bal voor. Arslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasrashvili geeft de bal voor. Arslan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Staruchowicz geeft een hoge lob. Daar is Kuchukhidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staruchowicz speelt de bal door. Pirtskhalava geeft de bal voor. Kuchukhidze maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 43%, Twelve Men Army 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bunti - Twelve Men Army 0:0

54e minuut.
Burdzgla neemt vlug de vrije trap. Kuchukhidze kopt de bal weg. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Defensor met een harde bal richting middenveld. Ebralidze kopt de bal weg. Leonhardsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 40%, Twelve Men Army 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bunti - Twelve Men Army 0:0