Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaledTeam Gimnasiaybosques
4-1-3-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ermidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sier rent richting de bal. Ermidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sier rent richting de bal. Sier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De Brito Afonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velquen rent richting de bal. Kalyna verovert de bal door een tackle van achteren. Kalyna schiet op doel. Teplitzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 1:0

18e minuut.
Gallicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnifico onderschept slim de pass. Magnifico speelt de bal door. Kalyna is nu in balbezit. Kalyna schiet op doel. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 2:0

22e minuut.
Magnifico onderschept slim de pass. Giordano geeft de bal voor. Magnifico rent richting de bal. Magnifico schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Brito Afonso de bal onder controle te krijgen. Teplitzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 3:0

24e minuut.
Ermidis met een snelle inworp. Magnifico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnifico geeft een hoge lob. Daar is Kalyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalyna schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sier met een sublieme pass. Kalyna is nu in balbezit. De Brito Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Sier onderschept slim de pass. Sier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 4:0

29e minuut.
Ermidis onderschept slim de pass. Magnifico is nu in balbezit. Magnifico passt de bal in één keer door. Sier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szaluniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Magnifico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnifico speelt de bal door. Kalyna is nu in balbezit. Kalyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 5:0

37e minuut.
Kalyna speelt de bal door. Ermidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermidis passt de bal met de wreef. Sier is nu in balbezit. Sier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Giordano passt de bal met de wreef. Verkin is nu in balbezit. Verkin passt de bal in één keer door. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 26%, Gimnasiaybosques 74%.
KaledTeam - Gimnasiaybosques 5:0

48e minuut.
Velquen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brugo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szaluniarz. Szaluniarz krijgt een gele kaart. Brugo raakt geblesseerd tijdens het duel. Brugo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altamirano maakt een snoekduik en kopt de bal. Romanello heeft problemen om de bal te vangen. Romanello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 5:1

49e minuut.
Sier speelt de bal door. Kalyna is nu in balbezit. Kalyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 6:1

57e minuut.
Okorski geeft een hoge lob. Sier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalyna is nu in balbezit. Sier is nu in balbezit. Sier draait met de bal, schiet en ... Teplitzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Relmuantv geeft de bal voor. Inworp. Magnifico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyna passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falcão de Aço zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnifico is nu in balbezit. Magnifico geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Relmuantv de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sier is nu in balbezit. Sier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Gimnasiaybosques 7:1

74e minuut.
Gallicchio met een sublieme pass. Daar is Sier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 24%, Gimnasiaybosques 76%.
KaledTeam - Gimnasiaybosques 7:1