Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twelve Men Army FC Barcelona20
532 copy Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Arslan kopt de bal weg. Santeliz is nu in balbezit. Apostolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana is nu in balbezit. Jojić onderschept slim de pass. Jojić met een sublieme pass. Apostolescu is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - FC Barcelona20 1:0

18e minuut.
Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen passt de bal met de wreef. Apostolescu is nu in balbezit. Arslan is nu in balbezit. Arslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - FC Barcelona20 2:0

20e minuut.
Brion kopt de bal weg. Leonhardsen is nu in balbezit. Leonhardsen geeft een lange en hoge pass. Jojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jojić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jojić met de inworp. Apostolescu rent richting de bal. Apostolescu geeft een hoge lob. Arslan is nu in balbezit. Arslan draait met de bal, schiet en ... Melo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colina heeft problemen om de bal te vangen. Arslan is nu in balbezit. Arslan schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Jojić met de inworp. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu geeft een hoge lob. Arslan rent richting de bal. Arslan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twelve Men Army 30%, FC Barcelona20 70%.
Twelve Men Army - FC Barcelona20 2:0

54e minuut.
Villegas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dasovic met een snelle inworp. Arslan rent richting de bal. Arslan schiet op doel. Melo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - FC Barcelona20 3:0

62e minuut.
Jojić rent richting de bal. Sencial onderschept slim de pass. Sencial passt de bal zonder na te denken. Mercedes rent richting de bal. Mercedes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Lanza onderschept slim de pass. Lanza geeft de bal voor. Klungelig pakt Jojić de bal. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - FC Barcelona20 3:1

80e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Dezorzi geeft de bal voor. Arslan kopt de bal weg. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twelve Men Army 38%, FC Barcelona20 62%.
Twelve Men Army - FC Barcelona20 3:1