Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunti Cincopinosfc
523 Tactiek nica
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Dobrila probeert naar een medespeler te passen. Chodacki rent richting de bal. Ebralidze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chodacki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dobrila wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dobrila is nu in balbezit. Dobrila probeert naar een medespeler te passen. Chodacki speelt de bal door. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Hatvani speelt de bal door. Kuchukhidze rent richting de bal. Dobrila begaat een overtreding. Dobrila krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Pietroń rent richting de bal. Pietroń passt de bal met de wreef. Burdzgla is nu in balbezit. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dobrila passt de bal in één keer door. Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota rent richting de bal. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Riera verovert de bal door een tackle van achteren. Riera geeft een lange en hoge pass. Kasrashvili rent richting de bal. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 60%, Cincopinosfc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bunti - Cincopinosfc 0:0

46e minuut.
Tulus komt het veld opgelopen. Dzidziguri komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Burdzgla geeft de bal voor. Hatvani kopt de bal weg. Daar is Arabidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luoma-aho komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Chodacki geeft een hoge lob. Kasrashvili kopt de bal weg. Daar is Morchiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincza is nu in balbezit. Mincza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mincza is nu in balbezit. Dzidziguri begaat een overtreding. Mincza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobrila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pietroń maakt een snoekduik en kopt de bal. Samkharadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Cincopinosfc 0:1

60e minuut.
Inworp. Romaniuk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Luoma-aho passt de bal met de wreef. Dzidziguri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza haalt uit met een fantastische trap. Samkharadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Cincopinosfc 0:2

74e minuut.
Chodacki is nu in balbezit. Burdzgla maakt een afschuwelijke overtreding. Chodacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Pirtskhalava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietroń rent richting de bal. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Samkharadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Cincopinosfc 0:3

76e minuut.
Mlekota verovert de bal door een tackle van achteren. Mlekota passt de bal in één keer door. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Cincopinosfc 0:4

86e minuut.
Luoma-aho is nu in balbezit. Arabidze is nu in balbezit. Luoma-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Luoma-aho geeft de bal voor. Pietroń maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Samkharadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mlekota geeft een hoge lob. Dzidziguri rent richting de bal. Mincza onderschept slim de pass. Mincza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kasrashvili de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Kasrashvili geeft de bal voor. Inworp. Chodacki met de inworp. Mlekota rent richting de bal. Mlekota geeft een hoge lob. Samkharadze bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 78%, Cincopinosfc 22%.
bunti - Cincopinosfc 0:4