Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto KaledTeam
Avión Tactiek 4-1-3-1
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
41.4 gemiddelde waardering 28.9
good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Okorski onderschept slim de pass. Okorski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lowe de bal. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler geeft een lange en hoge pass. Arató probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Brás rent richting de bal. Brás geeft de bal voor. Medina Bello rent richting de bal. Medina Bello haalt uit met een fantastische trap. Arató werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - KaledTeam 1:0

23e minuut.
Friedman geeft de bal voor. Okorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarra is nu in balbezit. Medina Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Swarovski geeft een hoge lob. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karashbayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karashbayev krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Swarovski is nu in balbezit. Karashbayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnifico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnifico krijgt een gele kaart. Karashbayev raakt geblesseerd tijdens het duel. Karashbayev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 43%, KaledTeam 57%.
Sociedad Sportiva Devoto - KaledTeam 1:0

59e minuut.
Kupaymañ geeft een lange en hoge pass. Daar is Karashbayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karashbayev probeert naar een medespeler te passen. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kupaymañ geeft een lange en hoge pass. Karashbayev is nu in balbezit. Karashbayev speelt de bal door. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler geeft een hoge lob. Falcão de Aço kopt de bal weg. Karashbayev rent richting de bal. Karashbayev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sarra heeft problemen om de bal te vangen. Kupaymañ geeft de bal voor. Falcão de Aço heeft problemen om de bal te vangen. Sarra rent richting de bal. Sarra draait met de bal, schiet en ... Arató bokst de bal weg.

85e minuut.
Falcão de Aço geeft de bal voor. Schindler kopt de bal weg. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Arató werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - KaledTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 38%, KaledTeam 62%.
Sociedad Sportiva Devoto - KaledTeam 2:0