Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc Twelve Men Army
nica Tactiek 532 copy
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 27.1
solid Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Defensor trapt de bal weg van het doel. Mlekota kopt de bal weg. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Defensor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadeš rent richting de bal. Kadeš geeft de bal voor. Inworp. Mugueta met de inworp. Mincza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Leonhardsen rent richting de bal. Pietroń verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki probeert naar een medespeler te passen. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mlekota passt de bal in één keer door. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadeš verovert de bal door een tackle van achteren. Pietroń rent richting de bal. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota passt de bal zonder na te denken. Dobrila geeft de bal voor. Pietroń rent richting de bal. Pietroń draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Defensor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kadeš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlekota is nu in balbezit. Mlekota geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mugueta rent richting de bal. Mugueta passt de bal met de wreef. Mlekota is nu in balbezit. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
de Morais verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki onderschept slim de pass. Chodacki geeft de bal voor. Mincza rent richting de bal. Mincza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dobrila met een sublieme pass. Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Sadowski probeert naar een medespeler te passen. Mincza is nu in balbezit. Mincza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Twelve Men Army 1:0

42e minuut.
Dobrila passt de bal zonder na te denken. Chodacki met een sublieme pass. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 18%, Twelve Men Army 82%.
Cincopinosfc - Twelve Men Army 1:0

46e minuut.
Tulus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Leonhardsen de bal. Pietroń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leonhardsen. Leonhardsen krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Sadowski begaat een overtreding. Mlekota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luoma-aho komt het veld opgelopen. Dobrila met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dezorzi de bal. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń draait met de bal, schiet en ... Defensor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho passt de bal met de wreef. Leonhardsen met een sublieme pass. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Luoma-aho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pietroń de bal. Dezorzi is nu in balbezit. Pietroń onderschept slim de pass. Pietroń schiet op doel. Defensor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Twelve Men Army 2:0

60e minuut.
Dasovic verovert de bal door een tackle van achteren. Dasovic speelt de bal door. Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Twelve Men Army 3:0

61e minuut.
Romaniuk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chodacki geeft een lange en hoge pass. Luoma-aho kopt de bal weg. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Twelve Men Army 4:0

69e minuut.
Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho met een sublieme pass. Mincza rent richting de bal. Mincza haalt uit met een fantastische trap. Defensor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Twelve Men Army 5:0

71e minuut.
Luoma-aho is nu in balbezit. Luoma-aho met een sublieme pass. Dobrila probeert naar een medespeler te passen. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pietroń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 16%, Twelve Men Army 84%.
Cincopinosfc - Twelve Men Army 5:0