Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona20 bunti
Normal Tactiek 523
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 37.1
average Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Kuchukhidze rent richting de bal. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri passt de bal zonder na te denken. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - bunti 0:1

7e minuut.
Dzidziguri speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Pirtskhalava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirtskhalava krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Santeliz rent richting de bal. Santeliz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barabadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzidziguri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Colina trapt de bal weg van het doel. Ebralidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiquillo de bal. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ebralidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebralidze geeft een lange en hoge pass. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ochiauri met een sublieme pass. Ebralidze geeft een lange en hoge pass. Colina is nu in balbezit. Kuchukhidze onderschept slim de pass. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dzidziguri is nu in balbezit. Dzidziguri passt de bal zonder na te denken. Ochiauri met een sublieme pass. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - bunti 0:2

35e minuut.
Ebralidze probeert naar een medespeler te passen. Dzidziguri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzidziguri raakt geblesseerd tijdens het duel. Ebralidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kuchukhidze is nu in balbezit. Ochiauri rent richting de bal. Ochiauri probeert naar een medespeler te passen. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melo trapt de bal weg. Ebralidze kopt de bal weg. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kasrashvili rent richting de bal. Kasrashvili met een sublieme pass. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Pirtskhalava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirtskhalava geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colina de bal. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 78%, bunti 22%.
FC Barcelona20 - bunti 0:2

52e minuut.
Ebralidze rent richting de bal. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes met een sublieme pass. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabadze onderschept slim de pass. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiauri verovert de bal door een tackle van achteren. Ochiauri schiet op doel. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Colina is nu in balbezit. Ochiauri onderschept slim de pass. Ochiauri speelt de bal door. Barabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ochiauri geeft een lange en hoge pass. Barabadze probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen. Burdzgla geeft de bal voor. Ochiauri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pirtskhalava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasrashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasrashvili met een sublieme pass. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 77%, bunti 23%.
FC Barcelona20 - bunti 0:2