Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona20 Sociedad Sportiva Devoto
Normal Tactiek Avión
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Chiquillo rent richting de bal. Medina Bello onderschept slim de pass. Swarovski probeert naar een medespeler te passen. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Melo trapt de bal weg van het doel. Schindler rent richting de bal. Schindler passt de bal in één keer door. Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sarra rent richting de bal. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:1

12e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler onderschept slim de pass. Schindler met een sublieme pass. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Schindler passt de bal met de wreef. Medina Bello probeert de bal aan de voet te houden. Sarra rent richting de bal. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:2

22e minuut.
Colina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Swarovski met een snelle inworp. Medina Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Chiquillo de bal. Swarovski is nu in balbezit. Swarovski passt de bal in één keer door. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schindler probeert naar een medespeler te passen. Medina Bello rent richting de bal. Medina Bello passt de bal zonder na te denken. Sarra rent richting de bal. Sarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:3

32e minuut.
Colina geeft de bal voor. Swarovski kopt de bal weg. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:4

38e minuut.
Sencial met een snelle inworp. Mercedes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schindler. Mercedes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mercedes komt bij de bal en schiet. Baholo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Colina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swarovski met een snelle inworp. Medina Bello rent richting de bal. Medina Bello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 81%, Sociedad Sportiva Devoto 19%.
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:4

49e minuut.
Medina Bello heeft problemen om de bal te vangen. Medina Bello probeert naar een medespeler te passen. Colina kan de bal niet met de borst controleren. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquillo begaat een overtreding. Chiquillo krijgt een gele kaart. Medina Bello raakt geblesseerd tijdens het duel. Schindler met een snel genomen vrije trap. Sarra heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina Bello is nu in balbezit. Medina Bello haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santeliz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Arango Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Saenz passt de bal met de wreef. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra draait met de bal, schiet en ... Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:5

67e minuut.
Lowe verovert de bal door een tackle van achteren. Lowe geeft een hoge lob. Kupaymañ kopt de bal weg. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Best probeert naar een medespeler te passen. Medina Bello rent richting de bal. Medina Bello passt de bal in één keer door. Sarra rent richting de bal. Sarra draait met de bal, schiet en ... Melo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:6

72e minuut.
Swarovski is nu in balbezit. Swarovski geeft een hoge lob. Santeliz heeft problemen om de bal te vangen. Sarra rent richting de bal. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brás onderschept slim de pass. Brás geeft een lange en hoge pass. Sarra rent richting de bal. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:7

82e minuut.
Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Schindler is nu in balbezit. Schindler met een sublieme pass. Klungelig pakt Kupaymañ de bal. Kupaymañ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona20 84%, Sociedad Sportiva Devoto 16%.
FC Barcelona20 - Sociedad Sportiva Devoto 0:7