Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc Gimnasiaybosques
nica Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.8
solide Schieten zwak
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mlekota rent richting de bal. Mlekota passt de bal met de wreef. Mincza rent richting de bal. Mincza haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Luoma-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Luoma-aho speelt de bal door. De Brito Afonso rent richting de bal. Mincza onderschept slim de pass. Mincza draait met de bal, schiet en ... Teplitzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Relmuantv de bal. Luoma-aho rent richting de bal. Luoma-aho speelt de bal door. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 2:0

11e minuut.
Mugueta met een snelle inworp. Mlekota is nu in balbezit. Mlekota met een sublieme pass. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dobrila kopt de bal weg. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza passt de bal zonder na te denken. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
De Brito Afonso is nu in balbezit. De Brito Afonso geeft een hoge lob. Weber kopt de bal weg. Mugueta rent richting de bal. Mugueta geeft een hoge lob. Teplitzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fredes controleert de bal met de borst. Romaniuk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 3:0

16e minuut.
Alpízar passt de bal in één keer door. Luoma-aho rent richting de bal. Luoma-aho probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mugueta speelt de bal door. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De Brito Afonso rent richting de bal. Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugueta onderschept slim de pass. Mugueta geeft een lange en hoge pass. Romaniuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 4:0

24e minuut.
Luoma-aho passt de bal met de wreef. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk passt de bal in één keer door. Mincza rent richting de bal. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 15%, Gimnasiaybosques 85%.
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 5:0

47e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota passt de bal in één keer door. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza draait met de bal, schiet en ... De Brito Afonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mugueta neemt de hoekschop. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Romaniuk passt de bal in één keer door. De Brito Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza onderschept slim de pass. Mincza schiet op doel. Teplitzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mincza is nu in balbezit. Mlekota is nu in balbezit. Mlekota met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk draait met de bal, schiet en ... Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mlekota rent richting de bal. Mlekota passt de bal in één keer door. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 6:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mugueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mincza geeft de bal voor. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 7:0

63e minuut.
De Brito Afonso rent richting de bal. Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mincza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 8:0

65e minuut.
Teplitzki speelt de bal door. Dobrila kopt de bal weg. Relmuantv heeft problemen om de bal te vangen. Mincza rent richting de bal. Mincza draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Mlekota met een sublieme pass. Mugueta is nu in balbezit. Mugueta speelt de bal door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel. Teplitzki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Mincza passt de bal zonder na te denken. De Brito Afonso is nu in balbezit. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 9:0

80e minuut.
Daar is Mugueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugueta passt de bal in één keer door. Velquen bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Teplitzki neemt vlug de vrije trap. Dobrila kopt de bal weg. Daar is Fredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 22%, Gimnasiaybosques 78%.
Cincopinosfc - Gimnasiaybosques 9:0