Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twelve Men Army Czarni FC
532 copy Tactiek 1
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
28 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Defensor trapt de bal weg van het doel. Polczyk kopt de bal weg. Daar is Staruchowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaško is nu in balbezit. Vaško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Jojić verovert de bal door een tackle van achteren. Jojić geeft een hoge lob. Arslan rent richting de bal. Arslan schiet op doel. Leśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Czarni FC 1:0

28e minuut.
Daar is Lewator, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaško rent richting de bal. Vaško geeft een hoge lob. Judek rent richting de bal. Judek draait met de bal, schiet en ... Defensor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Doeltrap. Defensor met een harde bal richting middenveld. Polczyk rent richting de bal. Arslan onderschept slim de pass. Arslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Vaško de bal. Vaško kopt de bal weg. Daar is Leonhardsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twelve Men Army 60%, Czarni FC 40%.
Twelve Men Army - Czarni FC 1:0

48e minuut.
Leonhardsen met een sublieme pass. Lewator rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jojić. Jojić krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sadowski rent richting de bal. Sadowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Putaansuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaško geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Judek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mola komt het veld opgelopen. Tamulski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dazhuang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twelve Men Army 65%, Czarni FC 35%.
Twelve Men Army - Czarni FC 1:0