Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gimnasiaybosques FC Barcelona20
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Santeliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gimnasiaybosques - FC Barcelona20 1:0

30e minuut.
Klungelig pakt Paloma de bal. Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial passt de bal zonder na te denken. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Frajnd onderschept slim de pass. Frajnd met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Romanello verovert de bal door een tackle van achteren. Romanello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 39%, FC Barcelona20 61%.
Gimnasiaybosques - FC Barcelona20 1:0

49e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Altamirano met een snelle inworp. Frajnd geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Brugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas onderschept slim de pass. Villegas speelt de bal door. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Giordano passt de bal in één keer door. Chiquillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Santeliz geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz rent richting de bal. Arango Saenz passt de bal in één keer door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza passt de bal zonder na te denken. Brion is nu in balbezit. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Velquen is nu in balbezit. Relmuantv is nu in balbezit. Relmuantv passt de bal in één keer door. Frajnd bereikt de bal nog maar net als eerste. Frajnd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sencial kopt de bal weg. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloma onderschept slim de pass. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gimnasiaybosques 50%, FC Barcelona20 50%.
Gimnasiaybosques - FC Barcelona20 1:0