Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto Cincopinosfc
Avión Tactiek nica
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


29e minuut.
Mugueta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Romaniuk kopt de bal weg. Lowe met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Best rent richting de bal. Dobrila onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nientun. Dobrila moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dobrila kan niet meer verder spelen. Mincza komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Swarovski de bal onder controle te krijgen. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Baholo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romaniuk rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lamy neemt de hoekschop. Baholo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sarra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luoma-aho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 58%, Cincopinosfc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Sportiva Devoto - Cincopinosfc 0:0

55e minuut.
Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schindler. Mugueta raakt geblesseerd tijdens het duel. Alpízar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mincza is nu in balbezit. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sarra stond buitenspel. Weber komt het veld opgelopen. Mlekota neemt vlug de vrije trap. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Cincopinosfc 0:1

62e minuut.
Portabales neemt vlug de vrije trap. Lowe rent richting de bal. Mincza verovert de bal door een tackle van achteren. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Cincopinosfc 0:2

63e minuut.
Brás is nu in balbezit. Brás geeft een lange en hoge pass. Swarovski kopt de bal weg. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Luoma-aho heeft problemen om de bal te vangen. Kupaymañ geeft de bal voor. Sarra is nu in balbezit. Sarra schiet op doel. Tulus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - Cincopinosfc 1:2

80e minuut.
Swarovski is nu in balbezit. Mlekota verovert de bal door een tackle van achteren. Mlekota geeft de bal voor. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 54%, Cincopinosfc 46%.
Sociedad Sportiva Devoto - Cincopinosfc 1:2