Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KaledTeam Twelve Men Army
4-1-3-1 Tactiek 532 copy
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
33 gemiddelde waardering 28.5
average Schieten weak
weak Passen adequate
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Dasovic onderschept slim de pass. Kulikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dasovic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadeš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Twelve Men Army 0:1

16e minuut.
Sánchez Real zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski speelt de bal door. Sier rent richting de bal. Sier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szaluniarz probeert de bal aan de voet te houden. Dasovic is nu in balbezit. Dasovic geeft de bal voor. Apostolescu is nu in balbezit. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Császár onderschept slim de pass. Császár geeft een lange en hoge pass. Arslan is nu in balbezit. Arslan draait met de bal, schiet en ... Arató maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Twelve Men Army 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 38%, Twelve Men Army 62%.
KaledTeam - Twelve Men Army 0:2

48e minuut.
Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu passt de bal zonder na te denken. Arslan rent richting de bal. Arslan schiet op doel. Arató maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Császár verovert de bal door een tackle van achteren. Császár geeft een lange en hoge pass. Apostolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu draait met de bal, schiet en ... Arató probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sánchez Real met de inworp. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. Kalyna rent richting de bal. Kalyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Szaluniarz onderschept slim de pass. Sadowski is nu in balbezit. Szaluniarz onderschept slim de pass. Szaluniarz speelt de bal door. Verkin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dezorzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ermidis met de inworp. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalyna rent richting de bal. Kalyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KaledTeam - Twelve Men Army 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KaledTeam 39%, Twelve Men Army 61%.
KaledTeam - Twelve Men Army 1:2