Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni FC bunti
1 Tactiek 523
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 36.8
good Schieten average
average Passen average
excellent Verdedigen adequate


14e minuut.
Arabidze geeft een lange en hoge pass. Putowski rent richting de bal. Ebralidze onderschept slim de pass. Ebralidze met een sublieme pass. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Putowski de bal. Putowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barabadze met een snelle inworp. Dzidziguri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bardi is nu in balbezit. Pirtskhalava onderschept slim de pass. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze schiet op doel. Leśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - bunti 0:1

19e minuut.
Barabadze verovert de bal door een tackle van achteren. Barabadze met een sublieme pass. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ... Leśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - bunti 0:2

22e minuut.
Arabidze is nu in balbezit. Nałęcz onderschept slim de pass. Nałęcz met een sublieme pass. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Putaansuu onderschept slim de pass. Putaansuu passt de bal zonder na te denken. Ebralidze met een sublieme pass. Vaško rent richting de bal. Vaško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 54%, bunti 46%.
Czarni FC - bunti 0:2

60e minuut.
Szwykowski geeft de bal voor. Lewator heeft problemen om de bal te vangen. Burdzgla geeft de bal voor. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Polczyk passt de bal in één keer door. Burdzgla is nu in balbezit. Burdzgla passt de bal zonder na te denken. Ebralidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebralidze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Tamulski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Mola komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Dazhuang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 46%, bunti 54%.
Czarni FC - bunti 0:2