Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc KaledTeam
nica Tactiek First 4231
65% Balbezit 35%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 31.4
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Lamy speelt de bal door. Klungelig pakt Alpízar de bal. Alpízar geeft de bal voor. Kalyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tulus bokst de bal weg.

7e minuut.
Lamy speelt de bal door. Cieslarczyk rent richting de bal. Cieslarczyk geeft een hoge lob. Pietroń rent richting de bal. Pietroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sier heeft problemen om de bal te vangen. Cieslarczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sier de bal. Sier schiet op doel. Tulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - KaledTeam 0:1

20e minuut.
Kalyna rent richting de bal. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzynowski geeft een hoge lob. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sánchez Real onderschept slim de pass. Sánchez Real passt de bal in één keer door. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. Arató probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 28%, KaledTeam 72%.
Cincopinosfc - KaledTeam 0:1

46e minuut.
Luoma-aho komt het veld opgelopen. Mincza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mincza rent richting de bal. Mincza passt de bal met de wreef. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cincopinosfc - KaledTeam 1:1

54e minuut.
Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Cieslarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieslarczyk geeft een hoge lob. Mincza is nu in balbezit. Mincza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - KaledTeam 2:1

56e minuut.
Luoma-aho is nu in balbezit. Mlekota rent richting de bal. Mlekota speelt de bal door. Mincza rent richting de bal. Mincza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Weber komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kulikowski rent richting de bal. Mlekota onderschept slim de pass. Mlekota passt de bal in één keer door. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń schiet op doel. Arató kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Luoma-aho verovert de bal door een tackle van achteren. Luoma-aho geeft de bal voor. Pietroń kopt de bal weg. Mincza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cieslarczyk rent richting de bal. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki met een sublieme pass. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Scafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota speelt de bal door. Pietroń rent richting de bal. Pietroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - KaledTeam 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 34%, KaledTeam 66%.
Cincopinosfc - KaledTeam 3:1