Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twelve Men Army Sociedad Sportiva Devoto
532 copy Tactiek Avión
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
29.4 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten good
adequate Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Kupaymañ met de inworp. Medina Bello kan de bal niet met de borst controleren. Medina Bello geeft een lange en hoge pass. Defensor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Leonhardsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:1

9e minuut.
Kupaymañ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Staruchowicz de bal. Sarra is nu in balbezit. Sarra haalt uit met een fantastische trap. Defensor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:2

29e minuut.
Medina Bello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Császár. Medina Bello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Medina Bello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:3

41e minuut.
Swarovski speelt de bal door. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler passt de bal in één keer door. Medina Bello is nu in balbezit. Medina Bello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twelve Men Army 66%, Sociedad Sportiva Devoto 34%.
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:3

47e minuut.
Jojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Swarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Swarovski speelt de bal door. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kupaymañ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina Bello is nu in balbezit. Medina Bello geeft de bal voor. Daar is Sarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:4

56e minuut.
Sarra kopt de bal weg. Daar is Medina Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staruchowicz is nu in balbezit. Sarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sarra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupaymañ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello haalt uit met een fantastische trap. Sarra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Dobiáš geeft een hoge lob. Brás probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arslan is nu in balbezit. Arslan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš geeft een lange en hoge pass. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:6

86e minuut.
Sadowski rent richting de bal. Sarra verovert de bal door een tackle van achteren. Kadeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sarra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twelve Men Army 71%, Sociedad Sportiva Devoto 29%.
Twelve Men Army - Sociedad Sportiva Devoto 0:6