Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 23:28
  • Competitiewedstrijd: Copa Amistad
  • Stadion: bunti Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
bunti Gimnasiaybosques
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kokochashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirtskhalava verovert de bal door een tackle van achteren. Pirtskhalava probeert naar een medespeler te passen. De Brito Afonso is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Morchiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morchiladze schiet op doel. De Brito Afonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pirtskhalava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuchukhidze krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Frajnd met een sublieme pass. Burdzgla rent richting de bal. Burdzgla geeft een lange en hoge pass. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Relmuantv met een sublieme pass. Frajnd is nu in balbezit. Frajnd passt de bal in één keer door. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Morchiladze passt de bal zonder na te denken. Pirtskhalava is nu in balbezit. Pirtskhalava geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fredes de bal. Ebralidze probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Velquen geeft een lange en hoge pass. Kasrashvili rent richting de bal. Kasrashvili geeft de bal voor. Dzidziguri controleert de bal met de borst. Dzidziguri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 1:0

41e minuut.
Kuchukhidze passt de bal in één keer door. Romanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasrashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Ebralidze rent richting de bal. Ebralidze geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 2:0

44e minuut.
De Brito Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirtskhalava onderschept slim de pass. Pirtskhalava probeert naar een medespeler te passen. Dzidziguri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzidziguri haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 22%, Gimnasiaybosques 78%.
bunti - Gimnasiaybosques 2:0

60e minuut.
Giordano is nu in balbezit. Kasrashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kasrashvili probeert naar een medespeler te passen. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 3:0

68e minuut.
Kuchukhidze rent richting de bal. Ebralidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebralidze passt de bal zonder na te denken. Barabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barabadze rent richting de bal. Barabadze schiet op doel. Teplitzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 4:0

73e minuut.
Arabidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchiladze met een sublieme pass. Kuchukhidze rent richting de bal. Kuchukhidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 5:0

74e minuut.
Brugo is nu in balbezit. Brugo geeft een lange en hoge pass. Kuchukhidze is nu in balbezit. Kuchukhidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 6:0

82e minuut.
Barabadze is nu in balbezit. Velquen met een sublieme pass. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Pirtskhalava heeft problemen om de bal te vangen. Ebralidze met een sublieme pass. Fredes is nu in balbezit. Kuchukhidze verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchukhidze haalt uit met een fantastische trap. Teplitzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burdzgla neemt de hoekschop. Daar is De Brito Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokochashvili is nu in balbezit. Kokochashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunti - Gimnasiaybosques 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunti 33%, Gimnasiaybosques 67%.
bunti - Gimnasiaybosques 7:0