Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto bunti
Avión Tactiek 523
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 38
good Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen good


10e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Dzidziguri onderschept slim de pass. Dzidziguri speelt de bal door. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchukhidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 38%, bunti 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Sportiva Devoto - bunti 0:0

48e minuut.
Arabidze is nu in balbezit. Arabidze passt de bal in één keer door. Daar is Kuchukhidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarra is nu in balbezit. Sarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Arabidze met de inworp. Brás is nu in balbezit. Kokochashvili onderschept slim de pass. Kokochashvili geeft een lange en hoge pass. Baholo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochiauri is nu in balbezit. Ochiauri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - bunti 0:1

62e minuut.
Kasrashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Medina Bello passt de bal met de wreef. Sarra is nu in balbezit. Sarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Pirtskhalava kopt de bal weg. Barabadze is nu in balbezit. Met opzet legt Schindler zijn tegenspeler op de grond. Schindler krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pirtskhalava is nu in balbezit. Swarovski onderschept slim de pass. Swarovski passt de bal zonder na te denken. Sarra is nu in balbezit. Sarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Schindler onderschept slim de pass. Medina Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina Bello passt de bal met de wreef. Sarra is nu in balbezit. Sarra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ passt de bal in één keer door. Daar is Kasrashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarra rent richting de bal. Sarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sociedad Sportiva Devoto - bunti 1:1

90e minuut.
Medina Bello onderschept slim de pass. Medina Bello geeft een hoge lob. Kuchukhidze is nu in balbezit. Medina Bello onderschept slim de pass. Medina Bello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 33%, bunti 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sociedad Sportiva Devoto - bunti 1:1