Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nippon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Nippon as-Saʻūdiyya
Nippon_NT Tactiek aaa
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten adequate
formidable Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Ujiie kopt de bal weg. Ono is nu in balbezit. Salim rent richting de bal. Ono onderschept slim de pass. Ono schiet op doel. Al-Tizieriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Inoha geeft de bal voor. Tasuki is nu in balbezit. Abdullah begaat een overtreding. Abdullah krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Yamaha verovert de bal door een tackle van achteren. Yamaha met een sublieme pass. Ujiie is nu in balbezit. Ujiie geeft een lange en hoge pass. Ono maakt een snoekduik en kopt de bal. Al-Tizieriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Yamaha passt de bal zonder na te denken. Ujiie rent richting de bal. Ujiie passt de bal in één keer door. Ono rent richting de bal. Ono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - as-Saʻūdiyya 1:0

22e minuut.
Tasuki probeert naar een medespeler te passen. Fujigaya geeft een lange en hoge pass. Hamet heeft problemen om de bal te vangen. Ujiie is nu in balbezit. Ujiie haalt uit met een fantastische trap. Al-Tizieriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inuzuka is nu in balbezit. Inuzuka geeft de bal voor. Ono rent richting de bal. Ono haalt uit met een fantastische trap. Al-Tizieriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - as-Saʻūdiyya 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 28%, as-Saʻūdiyya 72%.
Nippon - as-Saʻūdiyya 2:0

52e minuut.
Inuzuka met een sublieme pass. Yamaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamaha geeft de bal voor. Ujiie is nu in balbezit. Ujiie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nishi met een sublieme pass. Yamaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamaha geeft de bal voor. Ono rent richting de bal. Ono schiet op doel. Al-Tizieriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobayashi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ujiie kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobayashi de bal. Abd-al-Latif is nu in balbezit. Kobayashi onderschept slim de pass. Kobayashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Ujiie met een snelle inworp. Tasuki geeft een hoge lob. Kobayashi krijgt zijn hoofd ertegen. Al-Tizieriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - as-Saʻūdiyya 3:0

68e minuut.
Tasuki passt de bal met de wreef. Yamaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamaha geeft een hoge lob. Ujiie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujiie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yamaha geeft een hoge lob. Kobayashi kopt de bal weg. Majid heeft problemen om de bal te vangen. Ujiie is nu in balbezit. Ujiie schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inuzuka passt de bal met de wreef. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujigaya geeft de bal voor. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 30%, as-Saʻūdiyya 70%.
Nippon - as-Saʻūdiyya 3:0