Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade de Suisse
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Schweiz Eesti
testen Tactiek 532.l
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
73.5 gemiddelde waardering 76.5
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Kästli onderschept slim de pass. Kästli geeft een hoge lob. Bühlmann kopt de bal weg. Graser is nu in balbezit. Graser schiet op doel. Ojasalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Inworp. Noverraz met de inworp. Mini geeft een lange en hoge pass. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Graser kopt de bal weg. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann schiet op doel. Ojasalu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik geeft een hoge lob. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Lauterburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Eesti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 41%, Eesti 59%.
Schweiz - Eesti 0:1

47e minuut.
Roopõld probeert naar een medespeler te passen. Puurmann rent richting de bal. Puurmann geeft een hoge lob. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Lauterburg bokst de bal weg.

49e minuut.
Mäekivi geeft de bal voor. Paala rent richting de bal. Opplinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paala raakt geblesseerd tijdens het duel. Paala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Eesti 0:2

51e minuut.
Võtti bereikt de bal nog maar net als eerste. Võtti passt de bal in één keer door. Roopõld rent richting de bal. Roopõld geeft een hoge lob. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. Lauterburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Mini speelt de bal door. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Puurmann geeft de bal voor. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Lauterburg bokst de bal weg.

57e minuut.
Ojassoo onderschept slim de pass. Võtti speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ... Lauterburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Eesti 0:3

61e minuut.
Noverraz speelt de bal door. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojassoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojassoo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Arni is nu in balbezit. Arni geeft de bal voor. Mini probeert naar een medespeler te passen. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bühlmann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nüssli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Graser is nu in balbezit. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nüssli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Wattenwyl wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu geeft de bal voor. Inworp. Noverraz met de inworp. Mini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nüssli controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz - Eesti 1:3

75e minuut.
Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Noverraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roopõld zijn tegenspeler op de grond. Roopõld krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mäekivi heeft problemen om de bal te vangen. Graser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Võtti. Võtti krijgt een gele kaart. Graser raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmür komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Luts kan de bal niet met de borst controleren. Opplinger begaat een overtreding. Luts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz 50%, Eesti 50%.
Schweiz - Eesti 1:3