Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-10-31 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nigeria Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Nigeria Singapore
Krzychu DEFEND Tactiek Sean Dhondt
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 47.2
outstanding Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


8e minuut.
Selvam bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor onderschept slim de pass. Igbinadolor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obafemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Selvam bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi speelt de bal door. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwong trapt de bal weg. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh met een sublieme pass. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ijeh met een sublieme pass. Ijeh speelt de bal door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Singapore 1:0

21e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi onderschept slim de pass. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria - Singapore 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Obafemi de bal. Obafemi passt de bal zonder na te denken. Igbinadolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igbinadolor schiet op doel. Selvam probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ijeh probeert naar een medespeler te passen. Obafemi rent richting de bal. Met opzet legt Teng zijn tegenspeler op de grond. Teng krijgt een gele kaart. Obafemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ijeh neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor passt de bal zonder na te denken. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. Kwong probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ijeh probeert naar een medespeler te passen. Selvam speelt de bal door. Ijeh geeft de bal voor. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ekwueme verovert de bal door een tackle van achteren. Ekwueme speelt de bal door. Ijeh speelt de bal door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Kwong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Leong de bal. Leong probeert naar een medespeler te passen. Paal!

43e minuut.
Eliakwu rent richting de bal. Ijeh met een sublieme pass. Igbinadolor is nu in balbezit. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Fong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 32%, Singapore 68%.
Nigeria - Singapore 2:0

58e minuut.
Doeltrap. Chua trapt de bal weg. Kondaponi kopt de bal weg. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... Kwong bokst de bal weg.

61e minuut.
Rufai probeert de bal aan de voet te houden. Hup is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekwueme. Hup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selvam komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eliakwu met een snelle inworp. Ijeh speelt de bal door. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Ekwueme onderschept slim de pass. Kondaponi speelt de bal door. Daar is Ijeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ijeh geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Kwong trapt de bal weg. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi geeft een lange en hoge pass. Igbinadolor maakt een snoekduik en kopt de bal. Kwong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klungelig pakt Ijeh de bal. Ijeh passt de bal zonder na te denken. Ijeh met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Eliakwu probeert de bal met de borst te controleren. Hup verovert de bal door een tackle van achteren. Hup speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban draait met de bal, schiet en ... Fregene bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sylvester komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ijeh met een sublieme pass. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor passt de bal met de wreef. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria 27%, Singapore 73%.
Nigeria - Singapore 2:0