Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-04 19:14
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: SSC Sbordone Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
ASD Sbordone League blue chips
TreQuattroTre Tactiek m523 pa
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 37
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri passt de bal zonder na te denken. Bebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek haalt uit met een fantastische trap. Aabjørn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Turri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sáfár de bal. Fierro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sáfár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Turri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Van Acker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Věneček de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Aabjørn probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 1:0

10e minuut.
Ceri is nu in balbezit. Van Acker onderschept slim de pass. Van Acker geeft een lange en hoge pass. Bebek krijgt zijn hoofd ertegen. Aabjørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 2:0

17e minuut.
Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerbi is nu in balbezit. Acerbi speelt de bal door. Frištenský is nu in balbezit. Frištenský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tensek geeft de bal voor. Ciardo heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Aabjørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 3:0

29e minuut.
Van Acker onderschept slim de pass. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Acker krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ludwikowski met een sublieme pass. Fierro is nu in balbezit. Bebek verovert de bal door een tackle van achteren. Bebek haalt uit met een fantastische trap. Aabjørn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 4:0

35e minuut.
Accollo geeft een hoge lob. Tensek rent richting de bal. Tensek geeft een lange en hoge pass. Daar is Bebek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bebek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Turri onderschept slim de pass. Turri speelt de bal door. Bebek is nu in balbezit. Bebek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Sbordone League 30%, blue chips 70%.
ASD Sbordone League - blue chips 5:0

46e minuut.
Atzenis rent richting de bal. Atzenis geeft de bal voor. Acerbi heeft problemen om de bal te vangen. bin Mustapa rent richting de bal. bin Mustapa schiet op doel. Kropek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vazquez komt het veld opgelopen. Ramalho komt het veld opgelopen. Satizábal komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Turri verovert de bal door een tackle van achteren. Turri speelt de bal door. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár geeft een hoge lob. Bebek springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 6:0

52e minuut.
Lippo passt de bal in één keer door. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri passt de bal in één keer door. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez schiet op doel. Aabjørn bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lippo neemt de hoekschop. Bebek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Iorillo de bal onder controle te krijgen. Turri kopt de bal weg. Ramalho is nu in balbezit. Bebek rent richting de bal. Bebek draait met de bal, schiet en ... Aabjørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 7:0

58e minuut.
Acerbi rent richting de bal. Acerbi geeft een lange en hoge pass. bin Mustapa heeft problemen om de bal te vangen. Frištenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frištenský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Turri passt de bal in één keer door. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vazquez de bal. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Aabjørn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sáfár geeft een hoge lob. Vazquez kopt de bal weg. Bebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 8:0

66e minuut.
Rastrello komt het veld opgelopen. Pot komt het veld opgelopen. Ştefănuţ komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aabjørn met een sublieme pass. Daar is Anedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kropek met een sublieme pass. Ştefănuţ rent richting de bal. Ştefănuţ passt de bal in één keer door. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Turri kopt de bal weg. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek rent richting de bal. Bebek schiet op doel. Aabjørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 9:0

77e minuut.
Lippo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vazquez is nu in balbezit. Ciardo maakt een afschuwelijke overtreding. Ciardo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Ceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceri geeft een lange en hoge pass. Rastrello rent richting de bal. Rastrello draait met de bal, schiet en ... Kropek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD Sbordone League - blue chips 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD Sbordone League 38%, blue chips 62%.
ASD Sbordone League - blue chips 9:1