Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-11-11 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dodgers Stadium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
New York Red Bull Autistas FC
Cóndor Bus Tactiek Rata
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten average
poor Passen average
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Kosík geeft een hoge lob. Manrique kopt de bal weg. Kubina rent richting de bal. Merello verovert de bal door een tackle van achteren. Merello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
van der Winden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Winden geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrizo met een snelle inworp. Gässler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Plesca trapt de bal weg. Carrizo kopt de bal weg. Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van der Winden is nu in balbezit. Gyurina verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurina passt de bal met de wreef. Carrizo is nu in balbezit. Carrizo haalt uit met een fantastische trap. Plesca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plesca speelt de bal door. Gässler kopt de bal weg. Freimanis rent richting de bal. Freimanis haalt uit met een fantastische trap. Plesca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:1

24e minuut.
Freimanis passt de bal met de wreef. Gässler rent richting de bal. Gässler passt de bal met de wreef. Gyurina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:2

29e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Gyurina verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gyurina de bal. Gyurina draait met de bal, schiet en ... Plesca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:3

35e minuut.
Płachecki is nu in balbezit. Caveirinha verovert de bal door een tackle van achteren. Caveirinha geeft een lange en hoge pass. Gässler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadarrama geeft de bal voor. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gyurina probeert naar een medespeler te passen. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo probeert naar een medespeler te passen. Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis schiet op doel. Plesca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:4

45e minuut.
Freimanis kopt de bal weg. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft een hoge lob. Gyurina rent richting de bal. Gyurina draait met de bal, schiet en ... Plesca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New York Red Bull 64%, Autistas FC 36%.
New York Red Bull - Autistas FC 0:4

52e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Gässler onderschept slim de pass. Gässler passt de bal zonder na te denken. Gyurina rent richting de bal. Gyurina draait met de bal, schiet en ... Plesca bokst de bal weg. Gässler rent richting de bal. Gässler draait met de bal, schiet en ... Plesca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:5

55e minuut.
Carrizo met een sublieme pass. Gyurina rent richting de bal. Gyurina passt de bal met de wreef. Freimanis is nu in balbezit. Freimanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Oman onderschept slim de pass. Oman speelt de bal door. Gässler geeft een hoge lob. Gyurina rent richting de bal. Gyurina schiet op doel. Plesca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
van der Winden is nu in balbezit. van der Winden geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrizo met een snelle inworp. Gässler geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrizo met een sublieme pass. Gyurina is nu in balbezit. Gyurina draait met de bal, schiet en ... Plesca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gässler verovert de bal door een tackle van achteren. Gässler passt de bal met de wreef. Gyurina rent richting de bal. Gyurina draait met de bal, schiet en ... Plesca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:6

75e minuut.
Kosík geeft de bal voor. Wilga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caveirinha de bal onder controle te krijgen. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gässler met een sublieme pass. Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis is nu in balbezit. Freimanis draait met de bal, schiet en ... Plesca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:7

85e minuut.
Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis geeft een lange en hoge pass. Konopecki is nu in balbezit. Gyurina onderschept slim de pass. Gyurina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kubina kan de bal niet met de borst controleren. Carrizo rent richting de bal. Carrizo passt de bal in één keer door. Gyurina is nu in balbezit. Gyurina draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is van der Winden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freimanis is nu in balbezit. Freimanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:8

89e minuut.
van der Winden geeft de bal voor. Gyurina rent richting de bal. Gyurina geeft een lange en hoge pass. Freimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Red Bull - Autistas FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New York Red Bull 61%, Autistas FC 39%.
New York Red Bull - Autistas FC 0:9