Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Merluchon Les biquettes olympiennes
442 bofbof Tactiek 2019
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46 gemiddelde waardering 75.5
adequate Schieten outstanding
good Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Abeigón geeft een lange en hoge pass. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro speelt de bal door. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Abraham kopt de bal weg. Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Blondel geeft een lange en hoge pass. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Abraham is nu in balbezit. Abraham passt de bal met de wreef. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel draait met de bal, schiet en ... Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abraham neemt de hoekschop. Dragoş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 0:1

23e minuut.
Ferrero passt de bal met de wreef. Barmby rent richting de bal. Barmby passt de bal met de wreef. Dragoş rent richting de bal. Dragoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 0:2

24e minuut.
Alessandro speelt de bal door. Dragoş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riceputi. Riceputi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Barmby rent richting de bal. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft een hoge lob. Dragoş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Barmby geeft een hoge lob. Dragoş rent richting de bal. Abeigón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dragoş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragoş legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Konieczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş passt de bal in één keer door. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Barmby geeft een hoge lob. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş probeert naar een medespeler te passen. Blondel rent richting de bal. Blondel draait met de bal, schiet en ... Konieczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wirtz geeft de bal voor. Barmby rent richting de bal. Barmby geeft een lange en hoge pass. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferrero kopt de bal weg. Inworp. Ślusarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pithan geeft een lange en hoge pass. Kuchajda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Upeslācis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ferrero geeft een lange en hoge pass. Konieczny probeert naar een medespeler te passen. Barmby controleert de bal met de borst. Cros onderschept slim de pass. Cros geeft de bal voor. Upeslācis bokst de bal weg. Baillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 71%, Les biquettes olympiennes 29%.
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:2

48e minuut.
Kuchajda rent richting de bal. Carducci verovert de bal door een tackle van achteren. Carducci geeft de bal voor. Blondel is nu in balbezit. Blondel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ferrero met een sublieme pass. Barmby speelt de bal door. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel schiet op doel. Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Wirtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham geeft een lange en hoge pass. Dragoş rent richting de bal. Dragoş haalt uit met een fantastische trap. Konieczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Lalande de bal. Dragoş rent richting de bal. Wirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel onderschept slim de pass. Blondel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Ferrero passt de bal met de wreef. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft een lange en hoge pass. Dragoş springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blondel is nu in balbezit. Blondel schiet op doel. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:3

73e minuut.
Alessandro is nu in balbezit. Abeigón verovert de bal door een tackle van achteren. Dragoş onderschept slim de pass. Dragoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:4

75e minuut.
Wirtz onderschept slim de pass. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel draait met de bal, schiet en ... Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:5

78e minuut.
Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero speelt de bal door. Barmby met een sublieme pass. Dragoş rent richting de bal. Dragoş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ferrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrero met een sublieme pass. Abraham geeft de bal voor. Dragoş maakt een snoekduik en kopt de bal. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:6

89e minuut.
Pithan passt de bal zonder na te denken. Baillo is nu in balbezit. Baillo passt de bal met de wreef. Cros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cros schiet op doel. Upeslācis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 75%, Les biquettes olympiennes 25%.
FC Merluchon - Les biquettes olympiennes 1:6