Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Preveze Deniz Gücü 1538
új 442 Tactiek 2-5-3
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Aktaroğlu geeft de bal voor. Cevher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Váncza. Cevher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Saygı probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe passt de bal met de wreef. Güçlütürk is nu in balbezit. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Palik geeft een lange en hoge pass. Cevher rent richting de bal. Cevher met een sublieme pass. Klungelig pakt Güçlütürk de bal. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ... Paal! Szolnoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Preveze Deniz Gücü 1538 0:1

24e minuut.
Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák is nu in balbezit. Hanák passt de bal met de wreef. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Palik heeft problemen om de bal te vangen. Saygı verovert de bal door een tackle van achteren. Saygı met een sublieme pass. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat geeft een lange en hoge pass. Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jóna de bal onder controle te krijgen. Szolnoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jóna geeft een hoge lob. Inworp. Aktaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diğmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Diğmat schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 68%, Preveze Deniz Gücü 1538 32%.
ZsozsoCarp.Team - Preveze Deniz Gücü 1538 0:1

48e minuut.
Palik verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aktaroğlu met een snelle inworp. Beray is nu in balbezit. Beray geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Saygı kopt de bal weg. Güçlütürk rent richting de bal. Jóna rent richting de bal. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matheisz rent richting de bal. Beray onderschept slim de pass. Diğmat is nu in balbezit. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canalmaz niet meer kan verder spelen. Barile komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Jóna geeft de bal voor. Aktaroğlu rent richting de bal. Palik begaat een overtreding. Palik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 56%, Preveze Deniz Gücü 1538 44%.
ZsozsoCarp.Team - Preveze Deniz Gücü 1538 0:1