Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży Preveze Deniz Gücü 1538
1_skrzydło Tactiek 2-5-3
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 40.3
outstanding Schieten good
good Passen good
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Zafertepe speelt de bal door. Daar is Eelmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eelmäe passt de bal zonder na te denken. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel. Canalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Altıntekin kopt de bal weg. Machnacki rent richting de bal. Machnacki geeft een hoge lob. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Czpiotek de bal. Czpiotek schiet op doel. Canalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fuji is nu in balbezit. Fuji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - Preveze Deniz Gücü 1538 1:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canalmaz niet meer kan verder spelen. Barile komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Eelmäe is nu in balbezit. Susar is nu in balbezit. Eelmäe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eelmäe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Aşina verovert de bal door een tackle van achteren. Aşina geeft een hoge lob. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel. Barile probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Czpiotek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

43e minuut.
Czpiotek rent richting de bal. Czpiotek passt de bal met de wreef. Machnacki speelt de bal door. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 54%, Preveze Deniz Gücü 1538 46%.
FC Dymitrów Duży - Preveze Deniz Gücü 1538 2:0

50e minuut.
Wodzirej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fuji de bal. Fuji passt de bal zonder na te denken. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Barile trapt de bal weg. Aktaroğlu kopt de bal weg. Diğmat is nu in balbezit. Diğmat haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah bokst de bal weg.

67e minuut.
Cevher met de inworp. Klungelig pakt Beray de bal. Beray probeert naar een medespeler te passen. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Wodzirej controleert de bal met de borst. Wodzirej passt de bal in één keer door. Beray rent richting de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki geeft een lange en hoge pass. Barile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czpiotek is nu in balbezit. Czpiotek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - Preveze Deniz Gücü 1538 3:0

76e minuut.
Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Oballa geeft de bal voor. Winkler probeert de bal aan de voet te houden. Fuji is nu in balbezit. Fuji schiet op doel. Barile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fuji is nu in balbezit. Fuji schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Fuji heeft problemen om de bal te vangen. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek passt de bal zonder na te denken. Fuji is nu in balbezit. Fuji draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czpiotek draait met de bal, schiet en ... Barile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Winkler geeft de bal voor. Klungelig pakt Altıntekin de bal. Czpiotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Czpiotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czpiotek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 43%, Preveze Deniz Gücü 1538 57%.
FC Dymitrów Duży - Preveze Deniz Gücü 1538 4:0