Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Olímpica Excalibur
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Packers Bulls Grêmio FBPR
DasAntiga Tactiek 4-1-2-3 (2)
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.2 gemiddelde waardering 38.8
average Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Salles Salgado onderschept slim de pass. Inworp. Alencar met een snelle inworp. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Xanov is nu in balbezit. Xanov passt de bal in één keer door. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Grădean probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salles Salgado met een snelle inworp. Kuijpers geeft een hoge lob. Xanov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pinz probeert de bal met de borst te controleren. Grădean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Del Piero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salles Salgado rent richting de bal. Salles Salgado passt de bal met de wreef. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xanov rent richting de bal. Xanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:1

16e minuut.
Kuijpers is nu in balbezit. Salles Salgado rent richting de bal. Kuijpers is nu in balbezit. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mineirão met een snelle inworp. Daar is Xanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanov passt de bal zonder na te denken. Kuijpers geeft een hoge lob. Salles Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Grădean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Salles Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Alencar de bal. Alencar geeft een hoge lob. Xanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Grădean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loria kopt de bal weg. Mineirão met een sublieme pass. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:2

32e minuut.
Mineirão passt de bal zonder na te denken. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers probeert naar een medespeler te passen. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap. Grădean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alencar met de inworp. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pinz de bal onder controle te krijgen. Grădean bokst de bal weg. Xanov rent richting de bal. Xanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Packers Bulls 70%, Grêmio FBPR 30%.
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:3

51e minuut.
Kuijpers rent richting de bal. Xanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers draait met de bal, schiet en ... Grădean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:4

55e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Del Piero geeft een hoge lob. Inworp. Larcher met een snelle inworp. Kujawka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Salles Salgado is nu in balbezit. Machnacki rent richting de bal. Salles Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. Grădean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alencar kopt de bal weg. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado met een sublieme pass. Kuijpers controleert de bal met de borst. Kuijpers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:5

68e minuut.
Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria passt de bal zonder na te denken. Kuijpers is nu in balbezit. Kuijpers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:6

72e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcher onderschept slim de pass. Larcher geeft een hoge lob. Klement is nu in balbezit. Klement draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Careca geeft een lange en hoge pass. Kuijpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuijpers speelt de bal door. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Fervenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado onderschept slim de pass. Salles Salgado passt de bal zonder na te denken. Kuijpers rent richting de bal. Kuijpers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
do Nascimento geeft de bal voor. Klungelig pakt Machnacki de bal. Salles Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Salles Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salles Salgado draait met de bal, schiet en ... Grădean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Packers Bulls 58%, Grêmio FBPR 42%.
Packers Bulls - Grêmio FBPR 0:7