Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Oxford United F.C. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Oxford United F.C. Juventude 1989 FC
OXF Tactiek 343
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 38.1
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Alegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegre probeert naar een medespeler te passen. Görbicz rent richting de bal. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Bovino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Görbicz speelt de bal door. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo passt de bal in één keer door. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Etkowski is nu in balbezit. Onega verovert de bal door een tackle van achteren. Onega passt de bal met de wreef. Petrovics is nu in balbezit. Petrovics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Görbicz rent richting de bal. Wiącek verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo onderschept slim de pass. Saucedo schiet op doel. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lopez kopt de bal weg. Kamieniec rent richting de bal. Orlović verovert de bal door een tackle van achteren. Orlović geeft een hoge lob. Onega maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hakel is nu in balbezit. Görbicz is nu in balbezit. Ganado rent richting de bal. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Orlović is nu in balbezit. Orlović passt de bal met de wreef. Petrovics rent richting de bal. Onega is nu in balbezit. Onega schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Petrakiev geeft een lange en hoge pass. Görbicz rent richting de bal. Bovino verovert de bal door een tackle van achteren. Hakel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Orlović onderschept slim de pass. Onega rent richting de bal. Onega speelt de bal door. Petrovics is nu in balbezit. Petrovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bácsi is nu in balbezit. Alegre verovert de bal door een tackle van achteren. Alegre speelt de bal door. Görbicz rent richting de bal. Görbicz schiet op doel. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Onega rent richting de bal. Boguszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Boguszewski geeft een lange en hoge pass. Saucedo kopt de bal weg. Görbicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alegre rent richting de bal. Alegre passt de bal zonder na te denken. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - Juventude 1989 FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oxford United F.C. 42%, Juventude 1989 FC 58%.
Oxford United F.C. - Juventude 1989 FC 1:0

48e minuut.
Daar is Orlović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlović passt de bal in één keer door. Petrovics rent richting de bal. Onega is nu in balbezit. Onega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Onega rent richting de bal. Hakel verovert de bal door een tackle van achteren. Hakel probeert naar een medespeler te passen. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rodríguez passt de bal met de wreef. Saucedo rent richting de bal. Orlović begaat een overtreding. Orlović krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Alegre is nu in balbezit. Alegre probeert naar een medespeler te passen. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakel draait met de bal, schiet en ... Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bovino is nu in balbezit. Saucedo verovert de bal door een tackle van achteren. Saucedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - Juventude 1989 FC 2:0

82e minuut.
Orlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Onega rent richting de bal. Deschuytter verovert de bal door een tackle van achteren. Orlović verovert de bal door een tackle van achteren. Orlović haalt uit met een fantastische trap. Jacques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orlović is nu in balbezit. Orlović schiet op doel. Jacques werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oxford United F.C. - Juventude 1989 FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oxford United F.C. 37%, Juventude 1989 FC 63%.
Oxford United F.C. - Juventude 1989 FC 2:1