Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-02 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Slaven United Zmajevi
dbb-k Tactiek trening
55% Balbezit 45%
10% Spel op eigen helft 90%
61 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 32
uitstekend Schieten slecht
solide Passen goed
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zysset met de inworp. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 1:0

3e minuut.
Szyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyszka geeft een lange en hoge pass. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 2:0

5e minuut.
Zysset bereikt de bal nog maar net als eerste. Zysset passt de bal in één keer door. Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertanza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osmochescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guico is nu in balbezit. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Klungelig pakt Bertanza de bal. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Guico rent richting de bal. Guico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uluarslan speelt de bal door. Graham met een sublieme pass. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ... Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 3:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertanza met de inworp. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 4:0

10e minuut.
Perutović geeft de bal voor. Bertanza kopt de bal weg. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Guico is nu in balbezit. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bertanza heeft problemen om de bal te vangen. Bertanza passt de bal in één keer door. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 5:0

12e minuut.
Ligęza met een sublieme pass. Daar is Popovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guico verovert de bal door een tackle van achteren. Guico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 6:0

15e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Răducan met een sublieme pass. Guico heeft problemen om de bal te vangen. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 7:0

16e minuut.
Uluarslan met de inworp. Osmochescu rent richting de bal. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ... Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 8:0

19e minuut.
Uluarslan met een sublieme pass. Răducan rent richting de bal. Ligęza begaat een overtreding. Ligęza krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Guico verovert de bal door een tackle van achteren. Guico passt de bal in één keer door. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Guico is nu in balbezit. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Guico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 9:0

24e minuut.
Graham bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zrilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Guico is nu in balbezit. Guico speelt de bal door. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 10:0

27e minuut.
Inworp. Bertanza met een snelle inworp. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Osmochescu de bal. Guico rent richting de bal. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 11:0

30e minuut.
Uluarslan geeft de bal voor. Osmochescu kopt de bal weg. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ... Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Guico is nu in balbezit. Guico speelt de bal door. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 12:0

33e minuut.
Inworp. Bertanza met een snelle inworp. Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 13:0

37e minuut.
Zysset rent richting de bal. Bertanza verovert de bal door een tackle van achteren. Bertanza passt de bal zonder na te denken. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Guico kopt de bal weg. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Guico rent richting de bal. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 14:0

40e minuut.
Daar is Ayerbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayerbe geeft een hoge lob. Răducan kopt de bal weg. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bertanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanza passt de bal zonder na te denken. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaven United 9%, Zmajevi 91%.
Slaven United - Zmajevi 15:0

50e minuut.
Cindrić is nu in balbezit. Cindrić probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Uluarslan rent richting de bal. Uluarslan passt de bal in één keer door. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 16:0

52e minuut.
Uluarslan speelt de bal door. Deaconescu speelt de bal door. Uluarslan kopt de bal weg. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 17:0

56e minuut.
Bertanza geeft een lange en hoge pass. Guico met een sublieme pass. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 18:0

57e minuut.
Guico rent richting de bal. Guico passt de bal in één keer door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 19:0

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertanza neemt de hoekschop. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico rent richting de bal. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu bokst de bal weg. Osmochescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 20:0

61e minuut.
Zrilić passt de bal met de wreef. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Guico is nu in balbezit. Guico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Răducan rent richting de bal. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Deaconescu niet meer kan verder spelen. Armendáriz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rajtoral kopt de bal weg. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan passt de bal zonder na te denken. Guico rent richting de bal. Guico draait met de bal, schiet en ... Armendáriz bokst de bal weg. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 21:0

67e minuut.
Cioban geeft de bal voor. Inworp. Bertanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Armendáriz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 22:0

72e minuut.
Rumun passt de bal met de wreef. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guico de bal. Guico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu schiet op doel. Armendáriz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan rent richting de bal. Răducan met een sublieme pass. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 23:0

79e minuut.
Rajtoral heeft problemen om de bal te vangen. Rajtoral met een sublieme pass. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Armendáriz met een harde bal richting middenveld. Răducan kopt de bal weg. Guico rent richting de bal. Guico haalt uit met een fantastische trap. Armendáriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 24:0

84e minuut.
Inworp. Bertanza met een snelle inworp. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Armendáriz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 25:0

85e minuut.
Zrilić geeft de bal voor. Rumun is nu in balbezit. Rumun passt de bal zonder na te denken. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cindrić probeert naar een medespeler te passen. Rumun speelt de bal door. Bertanza speelt de bal door. Guico rent richting de bal. Guico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 26:0

89e minuut.
Cindrić passt de bal zonder na te denken. Uluarslan rent richting de bal. Uluarslan passt de bal in één keer door. Guico is nu in balbezit. Guico haalt uit met een fantastische trap. Armendáriz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaven United 12%, Zmajevi 88%.
Slaven United - Zmajevi 26:0