Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-16 12:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Island Resort Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Island Resort Cruzeiro Futebol Clube
352 Tactiek Bel 5-3-2 ARE 2
61% Balbezit 39%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


16e minuut.
Daar is Alcántara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántara passt de bal in één keer door. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro draait met de bal, schiet en ... de Melo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 1:0

19e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Štulanović geeft de bal voor. Telejko geeft een lange en hoge pass. Queixada is nu in balbezit. Queixada haalt uit met een fantastische trap. Yang-Chang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanopoulos met een snelle inworp. Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Telejko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
de Melo trapt de bal weg. Osuna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onofri. Onofri krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yang-Chang met een harde bal richting middenveld. Telejko kopt de bal weg. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada verovert de bal door een tackle van achteren. Queixada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bautista met een sublieme pass. van den Bosch is nu in balbezit. van den Bosch passt de bal in één keer door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 43%, Cruzeiro Futebol Clube 57%.
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 2:0

48e minuut.
Bautista speelt de bal door. Alcántara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántara passt de bal zonder na te denken. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 3:0

50e minuut.
Bautista geeft een hoge lob. Guerrero is nu in balbezit. Polczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polczyk krijgt een gele kaart. Guerrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barreiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 4:0

55e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polczyk. Guerrero raakt geblesseerd tijdens het duel. Bautista zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Alcántara probeert naar een medespeler te passen. van den Bosch probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Barreiro krijgt zijn hoofd ertegen. de Melo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Linares is nu in balbezit. Linares geeft een lange en hoge pass. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... de Melo bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Chyu-Bum komt het veld opgelopen. Hwan-Sin komt het veld opgelopen. O`Conner komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin speelt de bal door. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ... de Melo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 5:0

71e minuut.
Linares kopt de bal weg. Klungelig pakt Nanopoulos de bal. Barreiro rent richting de bal. Barreiro draait met de bal, schiet en ... de Melo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barreiro passt de bal zonder na te denken. van den Bosch is nu in balbezit. van den Bosch passt de bal in één keer door. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Island Resort 41%, Cruzeiro Futebol Clube 59%.
Island Resort - Cruzeiro Futebol Clube 5:0