Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAKEDONIA F.C. AO Kalamarias
424 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Spanos is nu in balbezit. Braceli verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Strujac de bal. Strujac draait met de bal, schiet en ... Zarkalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKEDONIA F.C. - AO Kalamarias 1:0

25e minuut.
Imperfeito passt de bal in één keer door. Balafas rent richting de bal. Balafas probeert naar een medespeler te passen. Mantrapidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantrapidas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Braceli met een sublieme pass. Ömeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Strujac speelt de bal door. Imperfeito is nu in balbezit. Imperfeito schiet op doel. Zarkalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKEDONIA F.C. 36%, AO Kalamarias 64%.
MAKEDONIA F.C. - AO Kalamarias 1:0

52e minuut.
Domazos met een sublieme pass. Braceli rent richting de bal. Balafas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balafas schiet op doel. Mihăileanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAKEDONIA F.C. - AO Kalamarias 1:1

54e minuut.
Aetopoulos met de inworp. Spanos heeft problemen om de bal te vangen. Strujac is nu in balbezit. Strujac speelt de bal door. Vamvoukakis speelt de bal door. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Malancu rent richting de bal. Malancu met een sublieme pass. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperfeito rent richting de bal. Imperfeito draait met de bal, schiet en ... Zarkalis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Katsamanis rent richting de bal. Malancu probeert naar een medespeler te passen. Ömeroğlu speelt de bal door. Strujac rent richting de bal. Strujac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Strujac met een sublieme pass. Eggonopoulos is nu in balbezit. Eggonopoulos passt de bal in één keer door. Mantrapidas rent richting de bal. Mantrapidas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vamvoukakis zal de hoekschop nemen. Imperfeito rent richting de bal. Imperfeito haalt uit met een fantastische trap. Zarkalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAKEDONIA F.C. - AO Kalamarias 2:1

89e minuut.
Vamvoukakis speelt de bal door. Imperfeito is nu in balbezit. Imperfeito met een sublieme pass. Strujac is nu in balbezit. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAKEDONIA F.C. 41%, AO Kalamarias 59%.
MAKEDONIA F.C. - AO Kalamarias 2:1