Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-20 19:06
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: F.C. Casiraghi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
F.C. Casiraghi S.C.En e Panic
4-1-2-3 Tactiek 2019 4-3-3
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 16
42.5 gemiddelde waardering 48.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Klungelig pakt Ustaoğlu de bal. Ustaoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lung speelt de bal door. Savioja rent richting de bal. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Savioja onderschept slim de pass. Savioja haalt uit met een fantastische trap. Damjanac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ustaoğlu kopt de bal weg. Daar is Savioja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afilipoaiei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 46%, S.C.En e Panic 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Casiraghi - S.C.En e Panic 0:0

46e minuut.
Lafont komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Riemel geeft een hoge lob. Dancs kopt de bal weg. Monsalve probeert de bal aan de voet te houden. Ðức Mạnh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Riemel stond buitenspel. Gibbs komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butz komt het veld opgelopen. Sevilla komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz met een sublieme pass. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - S.C.En e Panic 0:1

73e minuut.
Savioja onderschept slim de pass. Savioja geeft een lange en hoge pass. Drappo rent richting de bal. Drappo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - S.C.En e Panic 0:2

81e minuut.
Butz is nu in balbezit. Butz geeft een lange en hoge pass. Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Savioja geeft een hoge lob. Drappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biačovský rent richting de bal. Drappo verovert de bal door een tackle van achteren. Drappo schiet op doel. Damjanac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drappo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Butz is nu in balbezit. Butz passt de bal in één keer door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Damjanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - S.C.En e Panic 0:3

90e minuut.
Lafont bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafont probeert naar een medespeler te passen. Archinti rent richting de bal. Archinti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Casiraghi - S.C.En e Panic 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Casiraghi 60%, S.C.En e Panic 40%.
F.C. Casiraghi - S.C.En e Panic 1:3