Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-20 20:04
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RTS JUVE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
RTS JUVE SKS Fantom Tychy
4--4--2 Tactiek OldBoy
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
22 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Çamoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kretek met een snelle inworp. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vannuten speelt de bal door. Kretek is nu in balbezit. Kretek geeft de bal voor. Pinção krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - SKS Fantom Tychy 1:0

5e minuut.
Aquiles rent richting de bal. Pinção verovert de bal door een tackle van achteren. Padinha is nu in balbezit. Niiniluoto is nu in balbezit. Niiniluoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vannuten onderschept slim de pass. Vannuten speelt de bal door. Daar is Filó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinção is nu in balbezit. Pinção draait met de bal, schiet en ... Trâmbiţaş bokst de bal weg.

16e minuut.
Stanisz rent richting de bal. Kufel verovert de bal door een tackle van achteren. Kufel passt de bal met de wreef. Pinção is nu in balbezit. Pinção draait met de bal, schiet en ... Trâmbiţaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niiniluoto zal de hoekschop nemen. Pinção maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

19e minuut.
Niiniluoto met een sublieme pass. Pinção bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniluoto is nu in balbezit. Niiniluoto geeft een lange en hoge pass. Pinção maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó geeft de bal voor. Aquiles rent richting de bal. Aquiles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Kufel kopt de bal weg. Pinção is nu in balbezit. Stanisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanisz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rażniewski passt de bal met de wreef. Paciorkowski is nu in balbezit. Vannuten rent richting de bal. Paciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Trâmbiţaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kretek verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski rent richting de bal. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinção haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Pinção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anglani. Pinção is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chraca met een snel genomen vrije trap. Niiniluoto is nu in balbezit. Niiniluoto geeft een lange en hoge pass. Pinção springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - SKS Fantom Tychy 2:0

33e minuut.
Paciorkowski speelt de bal door. Ślusarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ślusarczyk speelt de bal door. Pinção bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinção haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Niiniluoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Maldonado krijgt een gele kaart. Kufel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chraca komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Niiniluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Padinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinção rent richting de bal. Pinção haalt uit met een fantastische trap. Trâmbiţaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Stanisz geeft een hoge lob. Bossard speelt de bal door. Daar is Aquiles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossard is nu in balbezit. Bossard haalt uit met een fantastische trap. Sierkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mrkaja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kretek. Mrkaja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrkaja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Broź is nu in balbezit. Aquiles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aquiles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 46%, SKS Fantom Tychy 54%.
RTS JUVE - SKS Fantom Tychy 2:0

46e minuut.
Nelisse komt het veld opgelopen. Klag komt het veld opgelopen. Gniadek komt het veld opgelopen. Lohrmann komt het veld opgelopen. Remmos komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pinção bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglani rent richting de bal. Pinção verovert de bal door een tackle van achteren. Pinção heeft problemen om de bal te vangen. Pinção draait met de bal, schiet en ... Trâmbiţaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mrkaja met een snelle inworp. Gniadek is nu in balbezit. Bossard onderschept slim de pass. Bossard draait met de bal, schiet en ... Lohrmann bokst de bal weg.

57e minuut.
Filó heeft problemen om de bal te vangen. Filó geeft een lange en hoge pass. Pinção rent richting de bal. Pinção schiet op doel. Trâmbiţaş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Remmos is nu in balbezit. Remmos passt de bal zonder na te denken. Pinção rent richting de bal. Pinção haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remmos raakt geblesseerd tijdens het duel. Remmos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chraca kopt de bal weg. Padinha speelt de bal door. Aquiles heeft problemen om de bal te vangen. Aquiles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Broź is nu in balbezit. Broź geeft de bal voor. Niiniluoto probeert naar een medespeler te passen. Pinção heeft problemen om de bal te vangen. Pinção haalt uit met een fantastische trap. Paal! Trâmbiţaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 55%, SKS Fantom Tychy 45%.
RTS JUVE - SKS Fantom Tychy 2:0