Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KRAKOV Light Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AC Bohnice Howedas Sedlec
NewDeathForYou Tactiek Jedeme!
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 26.4
solid Schieten weak
good Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Uher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chlapík rent richting de bal. De Simpelaere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Simpelaere krijgt een gele kaart. Chlapík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jíra neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Howedas Sedlec 1:0

8e minuut.
Lange geeft de bal voor. Zelníček is nu in balbezit. Zelníček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jureček de bal. Jureček geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Badura geeft een lange en hoge pass. Chlapík kopt de bal weg. Uher heeft problemen om de bal te vangen. Brienza rent richting de bal. Brienza haalt uit met een fantastische trap. Kampelík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Vlajkupálil probeert naar een medespeler te passen. Jureček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jureček passt de bal met de wreef. Chlapík rent richting de bal. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Javorek kopt de bal weg. Jíra rent richting de bal. Ptačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Brienza is nu in balbezit. Brienza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Brienza de bal. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange passt de bal zonder na te denken. Brienza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Javorek kopt de bal weg. Jíra is nu in balbezit. Jíra passt de bal in één keer door. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zelníček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bachorík heeft problemen om de bal te vangen. Chlapík rent richting de bal. Chlapík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Howedas Sedlec 2:0

36e minuut.
Alexa geeft een hoge lob. Urban kopt de bal weg. Klungelig pakt Puťka de bal. Brienza rent richting de bal. Brienza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Howedas Sedlec 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 25%, Howedas Sedlec 75%.
AC Bohnice - Howedas Sedlec 3:0

59e minuut.
Doeltrap. Kopernička komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Přenosil komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De Simpelaere heeft problemen om de bal te vangen. Bachorík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachorík passt de bal in één keer door. Lochman is nu in balbezit. Lochman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jureček passt de bal zonder na te denken. Kopernička is nu in balbezit. Kopernička passt de bal in één keer door. Brienza is nu in balbezit. Brienza draait met de bal, schiet en ... Kampelík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uher rent richting de bal. Uher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badura de bal. Badura geeft een lange en hoge pass. Chlapík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brienza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Howedas Sedlec 4:0

77e minuut.
Inworp. Durchánek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jíra geeft de bal voor. Brienza is nu in balbezit. Brienza draait met de bal, schiet en ... Kampelík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 29%, Howedas Sedlec 71%.
AC Bohnice - Howedas Sedlec 4:0