Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gorliczanka Gorlice Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Gorliczanka Gorlice NiwyM
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 30.8
solide Schieten matig
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Pescariu kopt de bal weg. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veldman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veldman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Neumann verovert de bal door een tackle van achteren. Neumann speelt de bal door. Membribes met een sublieme pass. Veldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pasko geeft een hoge lob. Pizzardo probeert de bal met de borst te controleren. Pizzardo passt de bal met de wreef. Fulcone geeft de bal voor. Komínek maakt een snoekduik en kopt de bal. Yenikonak bokst de bal weg.

27e minuut.
Tache heeft problemen om de bal te vangen. Komínek rent richting de bal. Komínek passt de bal in één keer door. Moliterni bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliterni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Membribes speelt de bal door. Veldman rent richting de bal. Veldman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Celeban de bal. Celeban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yenikonak trapt de bal weg van het doel. Ritz met een sublieme pass. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gregor bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek onderschept slim de pass. Komínek heeft problemen om de bal te vangen. Komínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorliczanka Gorlice - NiwyM 1:0

42e minuut.
Membribes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopczyński de bal. Veldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldman draait met de bal, schiet en ... Bittencourt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorliczanka Gorlice 38%, NiwyM 62%.
Gorliczanka Gorlice - NiwyM 1:0

46e minuut.
Selassie komt het veld opgelopen. Kozak komt het veld opgelopen. Külcü komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pasko geeft een lange en hoge pass. Veldman kopt de bal weg. Pizzardo speelt de bal door. Komínek is nu in balbezit. Komínek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ritz passt de bal in één keer door. Kozak geeft een hoge lob. Celeban heeft problemen om de bal te vangen. Veldman rent richting de bal. Veldman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ritz de bal onder controle te krijgen. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Selassie rent richting de bal. Sawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sawicki probeert naar een medespeler te passen. Komínek rent richting de bal. Komínek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ritz met een sublieme pass. Moliterni rent richting de bal. Moliterni passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Komínek de bal onder controle te krijgen. Komínek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorliczanka Gorlice - NiwyM 2:0

80e minuut.
Pizzardo onderschept slim de pass. Pizzardo speelt de bal door. Moliterni rent richting de bal. Komínek heeft problemen om de bal te vangen. Komínek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ritz passt de bal zonder na te denken. Moliterni rent richting de bal. Moliterni met een sublieme pass. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pizzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzardo met een sublieme pass. Neumann is nu in balbezit. Fulcone verovert de bal door een tackle van achteren. Fulcone speelt de bal door. Yenikonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Fulcone rent richting de bal. Fulcone passt de bal in één keer door. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek draait met de bal, schiet en ... Pasko probeert de bal aan de voet te houden. Yenikonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorliczanka Gorlice 30%, NiwyM 70%.
Gorliczanka Gorlice - NiwyM 2:0