Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-23 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KSG1985 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
KSG1985 Dzikie Kaczki
moja Tactiek ddeeff
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kuivaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuivaniemi probeert naar een medespeler te passen. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini schiet op doel. Kropop probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Dzikie Kaczki 1:0

5e minuut.
Kuivaniemi passt de bal zonder na te denken. Anzolini rent richting de bal. Met opzet legt Puchici zijn tegenspeler op de grond. Puchici krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Anzolini passt de bal in één keer door. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu passt de bal zonder na te denken. Kuivaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuivaniemi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lapeyre met een snelle inworp. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. Kropop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Brzaković is nu in balbezit. Brzaković geeft een lange en hoge pass. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini haalt uit met een fantastische trap. Kropop werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bica geeft de bal voor. Inworp. Lapeyre met een snelle inworp. Kujawka rent richting de bal. Kujawka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gromko kopt de bal weg. Anzolini rent richting de bal. Anzolini passt de bal met de wreef. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Bica geeft een hoge lob. Cestari kopt de bal weg. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Targoński de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ... Samolej probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kropop trapt de bal weg. Cívka kopt de bal weg. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini draait met de bal, schiet en ... Kropop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Cestari de bal onder controle te krijgen. Quốc Phong geeft een hoge lob. Kujawka kopt de bal weg. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Slagle geeft de bal voor. Bica heeft problemen om de bal te vangen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka schiet op doel. Kropop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kuivaniemi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszkiewicz is nu in balbezit. Kujawka onderschept slim de pass. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Kropop trapt de bal weg. Gromko kopt de bal weg. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Kropop trapt de bal weg van het doel. Gromko speelt de bal door. Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. Kropop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kuivaniemi passt de bal in één keer door. Juncu is nu in balbezit. Juncu passt de bal in één keer door. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Kuivaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuivaniemi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kujawka de bal. Anzolini rent richting de bal. Anzolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kujawka de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kuivaniemi is nu in balbezit. Kuivaniemi geeft de bal voor. Anzolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anzolini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Kuivaniemi is nu in balbezit. Kuivaniemi geeft een hoge lob. Kujawka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Anzolini geeft een hoge lob. Lapeyre met een sublieme pass. Cívka heeft problemen om de bal te vangen. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Dzikie Kaczki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 28%, Dzikie Kaczki 72%.
KSG1985 - Dzikie Kaczki 2:0

46e minuut.
Juncu met een sublieme pass. Anzolini heeft problemen om de bal te vangen. Anzolini probeert naar een medespeler te passen. Kujawka rent richting de bal. Kujawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nenem Prancha komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cestari rent richting de bal. Slagle begaat een overtreding. Cestari raakt geblesseerd tijdens het duel. Alepri komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuivaniemi is nu in balbezit. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka haalt uit met een fantastische trap. Kropop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Dzikie Kaczki 3:0

59e minuut.
Brzaković passt de bal in één keer door. Nenem Prancha probeert naar een medespeler te passen. Anzolini is nu in balbezit. Kujawka rent richting de bal. Kujawka schiet op doel. Kropop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kiełkowski geeft een hoge lob. Jaszczowski kopt de bal weg. Anzolini rent richting de bal. Anzolini schiet op doel. Kropop probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jaszczowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Bica de bal. Kujawka is nu in balbezit. Kujawka geeft de bal voor. Anzolini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Juszkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Juncu met de inworp. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kujawka passt de bal in één keer door. Nenem Prancha is nu in balbezit. Nenem Prancha geeft een hoge lob. Anzolini rent richting de bal. Anzolini schiet op doel. Kropop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuivaniemi passt de bal met de wreef. Nenem Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem Prancha geeft de bal voor. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Dzikie Kaczki 4:0

77e minuut.
Alepri rent richting de bal. Slagle speelt de bal door. Anzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSG1985 - Dzikie Kaczki 5:0

79e minuut.
Cívka geeft een hoge lob. Wieniawa is nu in balbezit. Jaszczowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaszczowski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kiełkowski passt de bal met de wreef. Mulrooney heeft problemen om de bal te vangen. Mulrooney geeft een lange en hoge pass. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ... Samolej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Juszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Nenem Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem Prancha geeft een lange en hoge pass. Anzolini is nu in balbezit. Anzolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSG1985 25%, Dzikie Kaczki 75%.
KSG1985 - Dzikie Kaczki 5:0