Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympique Spiciano Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Olympique Spiciano Atl. Leonzio
3-4-3-mio Tactiek 4312spe
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
31.2 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Mijalić is nu in balbezit. Siccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijalić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijalić krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Radini is nu in balbezit. Dziaduszko geeft een lange en hoge pass. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet draait met de bal, schiet en ... Gabbato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:1

18e minuut.
Girgente rent richting de bal. Malgrati onderschept slim de pass. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:2

27e minuut.
Daar is Dziaduszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziaduszko geeft een lange en hoge pass. Bickford is nu in balbezit. Bickford haalt uit met een fantastische trap. Gabbato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:3

30e minuut.
Siccardi kopt de bal weg. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Triboulet rent richting de bal. Triboulet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:4

31e minuut.
Mijalić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khắc Cường komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Khắc Cường onderschept slim de pass. Fafelec is nu in balbezit. Fafelec passt de bal met de wreef. Bickford rent richting de bal. Bickford draait met de bal, schiet en ... Gabbato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:5

43e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Malgrati is nu in balbezit. Malgrati met een sublieme pass. Bickford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford draait met de bal, schiet en ... Gabbato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Bickford rent richting de bal. Bickford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spiciano 73%, Atl. Leonzio 27%.
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:6

48e minuut.
Radini heeft problemen om de bal te vangen. Fafelec verovert de bal door een tackle van achteren. Fafelec speelt de bal door. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Triboulet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko geeft een hoge lob. Khắc Cường kan de bal niet met de borst controleren. Fafelec is nu in balbezit. Bickford geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Khắc Cường passt de bal in één keer door. Fafelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafelec passt de bal zonder na te denken. Bickford rent richting de bal. Bickford draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Imbrogno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malgrati zijn tegenspeler op de grond. Malgrati krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dziaduszko verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko speelt de bal door. Parti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hurtevent rent richting de bal. Siccardi onderschept slim de pass. Fafelec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fafelec krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dziaduszko passt de bal zonder na te denken. Triboulet is nu in balbezit. Triboulet met een sublieme pass. Bickford is nu in balbezit. Bickford draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:7

73e minuut.
Girgente bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet onderschept slim de pass. Triboulet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bickford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bickford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cervellera heeft problemen om de bal te vangen. Fafelec rent richting de bal. Fafelec passt de bal met de wreef. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Malgrati met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:8

76e minuut.
Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko passt de bal in één keer door. Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Cedolini probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Triboulet rent richting de bal. Triboulet draait met de bal, schiet en ... Gabbato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:9

81e minuut.
Inworp. Khắc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fafelec geeft de bal voor. Malgrati rent richting de bal. Malgrati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sgambati verovert de bal door een tackle van achteren. Sgambati probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường met een sublieme pass. Malgrati is nu in balbezit. Malgrati draait met de bal, schiet en ... Gabbato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Triboulet de bal. Malgrati is nu in balbezit. Malgrati schiet op doel. Gabbato bokst de bal weg. Triboulet bereikt de bal nog maar net als eerste. Triboulet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:10

85e minuut.
Triboulet is nu in balbezit. Triboulet passt de bal zonder na te denken. Malgrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Malgrati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spiciano 69%, Atl. Leonzio 31%.
Olympique Spiciano - Atl. Leonzio 0:10