Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sai Gon FFG Motreal FC
Normal Tactiek 5-3-1-1
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


14e minuut.
Young rent richting de bal. Izturis onderschept slim de pass. Izturis probeert naar een medespeler te passen. Canegas is nu in balbezit. Canegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Belas verovert de bal door een tackle van achteren. Belas speelt de bal door. Canegas rent richting de bal. Canegas draait met de bal, schiet en ... Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sai Gon FFG - Motreal FC 0:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gattinari met de inworp. Daar is Fei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fei geeft de bal voor. Canegas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sai Gon FFG 61%, Motreal FC 39%.
Sai Gon FFG - Motreal FC 0:1

47e minuut.
Cody is nu in balbezit. Laskaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laskaris probeert naar een medespeler te passen. Canegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gattinari geeft een hoge lob. Yu heeft problemen om de bal te vangen. Canegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canegas draait met de bal, schiet en ... Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sai Gon FFG - Motreal FC 0:2

67e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Canegas is nu in balbezit. Canegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gattinari passt de bal zonder na te denken. Sebrango bereikt de bal nog maar net als eerste. Canegas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canegas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Laskaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laskaris geeft een hoge lob. Fei met een sublieme pass. Canegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sai Gon FFG - Motreal FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sai Gon FFG 65%, Motreal FC 35%.
Sai Gon FFG - Motreal FC 0:3