Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Plauschkickers CHROBRY_1946
343 Tactiek 1 Kondi
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.5 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten formidable
average Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Herzig is nu in balbezit. Herzig geeft de bal voor. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. Sachs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat passt de bal met de wreef. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Sachs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:1

4e minuut.
Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreijermaat onderschept slim de pass. Kreijermaat speelt de bal door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Möckli speelt de bal door. Daar is Kreijermaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:2

9e minuut.
Aydan onderschept slim de pass. Aydan geeft een hoge lob. Cordera speelt de bal door. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Herzig kopt de bal weg. Bierli rent richting de bal. Gehrig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gehrig krijgt een gele kaart. Bierli raakt geblesseerd tijdens het duel. Vitale met een snel genomen vrije trap. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kreijermaat onderschept slim de pass. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Sachs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:3

16e minuut.
Kramer met een sublieme pass. Klungelig pakt Suprihadi de bal. Bierli begaat een overtreding. Bierli krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kreijermaat met een sublieme pass. Daar is Aydan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:4

34e minuut.
Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Sachs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:5

36e minuut.
Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat passt de bal met de wreef. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach draait met de bal, schiet en ... Sachs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:6

38e minuut.
Bierli geeft een lange en hoge pass. Bach is nu in balbezit. Bach geeft de bal voor. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:7

39e minuut.
Pulver speelt de bal door. Klungelig pakt Suprihadi de bal. Suprihadi speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Fahrni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Disler de bal. Kreijermaat speelt de bal door. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kreijermaat kopt de bal weg. Rouvenaz probeert de bal met de borst te controleren. Rouvenaz probeert naar een medespeler te passen. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Plauschkickers 72%, CHROBRY_1946 28%.
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:8

49e minuut.
Hill is nu in balbezit. Kreijermaat onderschept slim de pass. Kreijermaat met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Sachs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:9

49e minuut.
Suprihadi geeft een lange en hoge pass. Kreijermaat kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:10

51e minuut.
Fahrni met een sublieme pass. Herzig rent richting de bal. Herzig passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:11

54e minuut.
Gehrig probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat met een sublieme pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Herzig kopt de bal weg. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat geeft een hoge lob. Bach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:12

56e minuut.
Saibene probeert naar een medespeler te passen. Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli geeft een hoge lob. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreijermaat met een sublieme pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Sachs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:13

63e minuut.
Möckli bereikt de bal nog maar net als eerste. Möckli geeft een lange en hoge pass. Suprihadi kopt de bal weg. Daar is Herzig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herzig passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rainer is nu in balbezit. Rainer geeft een hoge lob. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel. Sachs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:14

69e minuut.
Kramer passt de bal met de wreef. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat met een sublieme pass. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:15

73e minuut.
Bierli geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Sachs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:16

74e minuut.
Suprihadi is nu in balbezit. Bach onderschept slim de pass. Bach passt de bal in één keer door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sachs met een harde bal richting middenveld. Kreijermaat kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Sachs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:17

77e minuut.
Bach onderschept slim de pass. Bach passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:18

78e minuut.
Klungelig pakt Suprihadi de bal. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. Bach passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat speelt de bal door. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Sachs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Disler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach rent richting de bal. Bach passt de bal in één keer door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:19

84e minuut.
Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:20

86e minuut.
Kramer passt de bal met de wreef. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreijermaat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreijermaat krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bierli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Sachs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:21

88e minuut.
Kramer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hill de bal. Gysi probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Plauschkickers 89%, CHROBRY_1946 11%.
FC.Plauschkickers - CHROBRY_1946 0:22