Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norge U21 België U21
ViewtifulJoe Tactiek Nederland
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Inworp. Kjeldsberg met de inworp. Ulvin geeft een hoge lob. Sørby krijgt zijn hoofd ertegen. Danneels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - België U21 1:0

15e minuut.
Blervacq onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjeldsberg met de inworp. Ulvin geeft een hoge lob. Sørby springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Thorsø geeft een hoge lob. Meunier heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ulvin. Ulvin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge U21 51%, België U21 49%.
Norge U21 - België U21 1:0

46e minuut.
De Brul komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kjeldsberg geeft de bal voor. De Simpelaere kan de bal niet met de borst controleren. Sørby is nu in balbezit. Sørby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge U21 - België U21 2:0

52e minuut.
Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg verovert de bal door een tackle van achteren. Aelvoet is nu in balbezit. Kjeldsberg onderschept slim de pass. Kjeldsberg draait met de bal, schiet en ... Danneels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kjeldsberg is nu in balbezit. Blervacq begaat een overtreding. Kjeldsberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Halme komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Heuvaert komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Skar komt het veld opgelopen. Grønlund komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Liland is nu in balbezit. Liland met een sublieme pass. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønlund verovert de bal door een tackle van achteren. Grønlund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge U21 46%, België U21 54%.
Norge U21 - België U21 2:0