Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaworzynska Nowy Sacz FC ZAKRZOW WROCLAW
;lfa; Tactiek liga mistrzow
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten solide
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Chocholoušek geeft een lange en hoge pass. Rafael rent richting de bal. Rafael probeert naar een medespeler te passen. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaworzynska Nowy Sacz - FC ZAKRZOW WROCLAW 0:1

15e minuut.
Filippou onderschept slim de pass. Filippou probeert naar een medespeler te passen. Castellano geeft een hoge lob. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chocholoušek kopt de bal weg. Verga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Piar heeft problemen om de bal te vangen. Filippou bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippou geeft de bal voor. Bartus is nu in balbezit. Bartus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chocholoušek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moussaoui met de inworp. Filippou is nu in balbezit. Filippou geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Moussaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Moussaoui speelt de bal door. Castellano met een sublieme pass. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi draait met de bal, schiet en ... Verga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bosselaar kan de bal niet met de borst controleren. Castellano is nu in balbezit. Castellano probeert naar een medespeler te passen. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaworzynska Nowy Sacz 64%, FC ZAKRZOW WROCLAW 36%.
Jaworzynska Nowy Sacz - FC ZAKRZOW WROCLAW 0:1

51e minuut.
Daar is Rinaudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rinaudi passt de bal in één keer door. Ołtarzewski speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. Verga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Moussaoui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baleia met de inworp. Refaelov rent richting de bal. Refaelov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rinaudi controleert de bal met de borst. Chocholoušek rent richting de bal. Rinaudi is nu in balbezit. Rinaudi schiet op doel. Verga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaworzynska Nowy Sacz - FC ZAKRZOW WROCLAW 0:2

59e minuut.
Ołtarzewski speelt de bal door. Rafael is nu in balbezit. Rafael met een sublieme pass. Filippou is nu in balbezit. Filippou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Baleia verovert de bal door een tackle van achteren. Baleia passt de bal in één keer door. Furtado rent richting de bal. Furtado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Loikkanen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palmeira zal de hoekschop nemen. Bentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Bródka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Verga trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bródka met de inworp. Rafael rent richting de bal. Rafael geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Castellano probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rinaudi de bal onder controle te krijgen. Taborga speelt de bal door. Filippou rent richting de bal. Filippou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaworzynska Nowy Sacz 65%, FC ZAKRZOW WROCLAW 35%.
Jaworzynska Nowy Sacz - FC ZAKRZOW WROCLAW 0:2