Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inowrocław WyginciLeżą
442 Tactiek pryk
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 44
solid Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Arellano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szpiech de bal. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud haalt uit met een fantastische trap. Anghelache bokst de bal weg.

2e minuut.
Kin heeft problemen om de bal te vangen. Kądziołka is nu in balbezit. Kądziołka passt de bal in één keer door. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci haalt uit met een fantastische trap. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Kądziołka met een sublieme pass. Anghel is nu in balbezit. Anghel passt de bal zonder na te denken. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:1

7e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud met een sublieme pass. Caffari is nu in balbezit. Masci verovert de bal door een tackle van achteren. Masci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Pallini is nu in balbezit. Pallini speelt de bal door. Masci is nu in balbezit. Masci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel passt de bal met de wreef. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hausser de bal onder controle te krijgen. Anghelache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mirijevski kopt de bal weg. Aagård is nu in balbezit. Aagård geeft een lange en hoge pass. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci schiet op doel. Anghelache bokst de bal weg. Caffari rent richting de bal. Masci verovert de bal door een tackle van achteren. Masci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu passt de bal in één keer door. Arellano is nu in balbezit. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Koszut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hepkon is nu in balbezit. Hepkon met een sublieme pass. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Koszut probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tys kopt de bal weg. Alferes bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel probeert naar een medespeler te passen. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud schiet op doel. Anghelache bokst de bal weg.

28e minuut.
Drabalis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arnaud de bal onder controle te krijgen. Pallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallini geeft de bal voor. Masci springt en kopt de bal. Anghelache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hausser geeft de bal voor. Daar is Drabalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alferes geeft de bal voor. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hepkon is nu in balbezit. Masci verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paharnicu. Masci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masci wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kądziołka passt de bal met de wreef. Mirijevski rent richting de bal. Mirijevski speelt de bal door. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alferes speelt de bal door. Pallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallini met een sublieme pass. Arnaud rent richting de bal. Arnaud schiet op doel. Anghelache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pallini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Masci heeft problemen om de bal te vangen. Masci schiet op doel. Anghelache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mirijevski speelt de bal door. Kądziołka rent richting de bal. Kądziołka passt de bal zonder na te denken. Masci is nu in balbezit. Masci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 74%, WyginciLeżą 26%.
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:1

48e minuut.
Tys passt de bal zonder na te denken. Kądziołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kądziołka probeert naar een medespeler te passen. Masci rent richting de bal. Masci haalt uit met een fantastische trap. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hausser heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:2

50e minuut.
Żwirek is nu in balbezit. Pallini onderschept slim de pass. Pallini speelt de bal door. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doeltrap. Anghelache met een harde bal richting middenveld. Nannini kopt de bal weg. Arellano is nu in balbezit. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Koszut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Aagård passt de bal in één keer door. Arnaud is nu in balbezit. Pallini speelt de bal door. Masci is nu in balbezit. Masci draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Masci is nu in balbezit. Hausser is nu in balbezit. Masci verovert de bal door een tackle van achteren. Masci haalt uit met een fantastische trap. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:3

64e minuut.
Pallini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kądziołka de bal. Masci is nu in balbezit. Masci schiet op doel. Anghelache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:4

66e minuut.
Doeltrap. Anghelache met een harde bal richting middenveld. Kądziołka kopt de bal weg. Masci heeft problemen om de bal te vangen. Masci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tys geeft de bal voor. Pallini is nu in balbezit. Pallini passt de bal in één keer door. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pallini neemt de hoekschop. Masci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:5

71e minuut.
Inworp. Makovec komt het veld opgelopen. Fontana komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Makovec speelt de bal door. Masci probeert de bal met de borst te controleren. Caffari is nu in balbezit. Masci verovert de bal door een tackle van achteren. Masci haalt uit met een fantastische trap. Anghelache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Tys onderschept slim de pass. Tys geeft een hoge lob. Arnaud rent richting de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ... Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:6

83e minuut.
Pallini is nu in balbezit. Pallini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arnaud de bal. Arnaud schiet op doel. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:7

84e minuut.
Klungelig pakt Szpiech de bal. Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud speelt de bal door. Masci is nu in balbezit. Masci haalt uit met een fantastische trap. Anghelache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:8

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pallini zal de hoekschop nemen. Makovec probeert naar een medespeler te passen. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inowrocław 78%, WyginciLeżą 22%.
FC Inowrocław - WyginciLeżą 0:9