Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenderyUSA PKS Pierwoszów
v1.1 Tactiek KsProboszcz
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
29 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Pietilä rent richting de bal. Bonilla rent richting de bal. Pietilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Köse verovert de bal door een tackle van achteren. Köse passt de bal met de wreef. Ganz is nu in balbezit. Ganz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Niżnik passt de bal in één keer door. Sznider rent richting de bal. Sznider passt de bal met de wreef. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Spoczyński geeft een hoge lob. Babulewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plich. Plich krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Sangronis geeft een lange en hoge pass. Bonilla kopt de bal weg. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz draait met de bal, schiet en ... Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Köse met een sublieme pass. Spodzieja is nu in balbezit. Ganz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ganz krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pietilä probeert naar een medespeler te passen. Bonilla rent richting de bal. Piejko rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Spodzieja geeft de bal voor. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Köse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Köse krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Piejko met een sublieme pass. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik passt de bal met de wreef. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Plich passt de bal met de wreef. Pietilä speelt de bal door. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla schiet op doel. Obrębalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Babulewicz kopt de bal weg. Köse is nu in balbezit. Köse speelt de bal door. Daar is Ganz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz haalt uit met een fantastische trap. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ganz rent richting de bal. Ganz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 1:0

42e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz is nu in balbezit. Spoczyński begaat een overtreding. Ganz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietilä komt bij de bal en schiet. Bal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenderyUSA 49%, PKS Pierwoszów 51%.
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 1:0

46e minuut.
Pustelak onderschept slim de pass. Bonilla is nu in balbezit. Pustelak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pustelak krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Plich kopt de bal weg. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Ganz passt de bal met de wreef. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Bal trapt de bal weg. Köse kopt de bal weg. Ganz rent richting de bal. Ganz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 2:0

50e minuut.
Ganz geeft een lange en hoge pass. Bal speelt de bal door. Plich kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Bal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietilä is nu in balbezit. Piejko begaat een overtreding. Pietilä raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pietilä neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Köse rent richting de bal. Köse passt de bal met de wreef. Pietilä met een sublieme pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Köse met een sublieme pass. Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz passt de bal in één keer door. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Bimbrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bimbrowski trapt de bal weg. Pietilä probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Bal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 3:0

69e minuut.
Plich geeft een hoge lob. Spoczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Plich de bal. Pietilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Bendkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Köse passt de bal in één keer door. Ganz rent richting de bal. Ganz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Częścik komt het veld opgelopen. Zakrystiański komt het veld opgelopen. Duda komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pietilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla schiet op doel. Obrębalski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 4:0

85e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal in één keer door. Ganz rent richting de bal. Ganz draait met de bal, schiet en ... Bal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 5:0

86e minuut.
Sznider met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganz met een snelle inworp. Pietilä is nu in balbezit. Pietilä geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zakrystiański is nu in balbezit. Pietilä onderschept slim de pass. Pietilä passt de bal zonder na te denken. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz haalt uit met een fantastische trap. Bal bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenderyUSA 32%, PKS Pierwoszów 68%.
FenderyUSA - PKS Pierwoszów 5:0