Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revealed AC Breslau
532 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea geeft een lange en hoge pass. Kryszak heeft problemen om de bal te vangen. Talavera is nu in balbezit. Talavera haalt uit met een fantastische trap. Bělohlávek bokst de bal weg. Mák is nu in balbezit. Mák draait met de bal, schiet en ... Bělohlávek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - AC Breslau 1:0

6e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Carpintero kopt de bal weg. Klungelig pakt Kryszak de bal. Mák rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kornek is nu in balbezit. Kornek geeft een lange en hoge pass. Kryszak onderschept slim de pass. Talavera rent richting de bal. Talavera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - AC Breslau 2:0

8e minuut.
Ledezma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olszowy komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cherek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talavera is nu in balbezit. Kazalski rent richting de bal. Talavera verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revealed 44%, AC Breslau 56%.
Revealed - AC Breslau 2:0

54e minuut.
De la Puente passt de bal met de wreef. Râlea is nu in balbezit. Vion verovert de bal door een tackle van achteren. Vion schiet op doel. Zăncescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - AC Breslau 2:1

55e minuut.
Mainieri speelt de bal door. Daar is Kornek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordang met een sublieme pass. Talavera is nu in balbezit. Talavera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cherek onderschept slim de pass. Cherek geeft een lange en hoge pass. Mainieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vion onderschept slim de pass. Vion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Krasnodębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăncescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mainieri passt de bal zonder na te denken. Olszowy speelt de bal door. Râlea speelt de bal door. Mák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Cherek onderschept slim de pass. Cherek speelt de bal door. Vion is nu in balbezit. Vion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Olszowy is nu in balbezit. Krasnodębski begaat een overtreding. Olszowy raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszowy met een snel genomen vrije trap. Daar is Talavera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talavera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revealed - AC Breslau 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revealed 40%, AC Breslau 60%.
Revealed - AC Breslau 3:1