Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Długa Laga The Inception Team
LUL Tactiek młodzi
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
38.6 gemiddelde waardering 44.4
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen zwak
solide Verdedigen zwak


4e minuut.
Fagoppo speelt de bal door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adesso krijgt een gele kaart. Marazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cutiño legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 0:1

6e minuut.
Raczkowski probeert naar een medespeler te passen. Vassell is nu in balbezit. Lasończyk is nu in balbezit. Vassell onderschept slim de pass. Vassell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Martín stond buitenspel. Kołcz neemt vlug de vrije trap. Stanowski kopt de bal weg. Matthews rent richting de bal. Matthews haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 0:2

24e minuut.
Cutiño rent richting de bal. Cutiño met een sublieme pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz geeft de bal voor. Cutiño met een sublieme pass. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 0:3

35e minuut.
David geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagoppo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Raczkowski met een harde bal richting middenveld. Kołcz kopt de bal weg. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lasończyk geeft de bal voor. Inworp. Vassell met een snelle inworp. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 59%, The Inception Team 41%.
Fc Długa Laga - The Inception Team 0:3

48e minuut.
David is nu in balbezit. David geeft een lange en hoge pass. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 0:4

50e minuut.
Pain rent richting de bal. Dalglish onderschept slim de pass. Kolonja geeft een lange en hoge pass. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski bokst de bal weg.

53e minuut.
Martín heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz geeft de bal voor. Matthews rent richting de bal. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 0:5

55e minuut.
Cutiño rent richting de bal. Cutiño geeft een hoge lob. Stanowski heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lasończyk passt de bal in één keer door. Lung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vassell. Vassell krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Sturdza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kononowicz. Kononowicz krijgt een gele kaart. Sturdza roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sturdza kan niet meer verder spelen. Drăguş met een snel genomen vrije trap. Pain maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lung passt de bal in één keer door. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Pain rent richting de bal. Pain haalt uit met een fantastische trap. Złotnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 1:5

72e minuut.
Vassell met de inworp. Marazzi is nu in balbezit. Stanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cutiño legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 1:6

73e minuut.
Kolonja rent richting de bal. Kolonja geeft een lange en hoge pass. Lasończyk probeert de bal aan de voet te houden. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 1:7

81e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung speelt de bal door. Martín rent richting de bal. Martín schiet op doel. Złotnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Długa Laga - The Inception Team 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Długa Laga 56%, The Inception Team 44%.
Fc Długa Laga - The Inception Team 2:7