Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever KS Ruch Wielkie Hajduki
451 Tactiek jazzda
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 39.9
very good Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


11e minuut.
Komorný speelt de bal door. Stanislav is nu in balbezit. Gâlcă is nu in balbezit. Stanislav verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislav schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cangas passt de bal met de wreef. Jiahui met een sublieme pass. Chwastek rent richting de bal. Stanislav onderschept slim de pass. Stanislav draait met de bal, schiet en ... Medoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Uluses onderschept slim de pass. Uluses passt de bal zonder na te denken. Stanislav rent richting de bal. Stanislav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - KS Ruch Wielkie Hajduki 1:0

29e minuut.
Samolej geeft de bal voor. Alavedra is nu in balbezit. Gorzkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzkowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ingorov haalt uit met een fantastische trap. Ticu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kowalczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ingorov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 44%, KS Ruch Wielkie Hajduki 56%.
SBP Forever - KS Ruch Wielkie Hajduki 1:0

47e minuut.
Gorzkowski rent richting de bal. Enüstün verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov rent richting de bal. Ingorov draait met de bal, schiet en ... Podolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SBP Forever - KS Ruch Wielkie Hajduki 1:1

51e minuut.
Ingorov passt de bal in één keer door. Alavedra speelt de bal door. Enüstün is nu in balbezit. Enüstün haalt uit met een fantastische trap. Podolis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - KS Ruch Wielkie Hajduki 1:2

66e minuut.
Bolovan met een snelle inworp. Maršíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomalak krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Uluses passt de bal met de wreef. Stanislav is nu in balbezit. Stanislav schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Maršíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršíček speelt de bal door. Siemieniec heeft problemen om de bal te vangen. Stanislav is nu in balbezit. Stanislav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SBP Forever - KS Ruch Wielkie Hajduki 2:2

72e minuut.
Cangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavedra onderschept slim de pass. Alavedra speelt de bal door. Enüstün is nu in balbezit. Enüstün schiet op doel. Podolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Uluses onderschept slim de pass. Uluses speelt de bal door. Subocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislav onderschept slim de pass. Stanislav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ticu geeft de bal voor. Inworp. Kowalczewski met de inworp. Alavedra rent richting de bal. Alavedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 47%, KS Ruch Wielkie Hajduki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SBP Forever - KS Ruch Wielkie Hajduki 2:2