Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Didek TRAX wange
442 Tactiek xaxa
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen average


1e minuut.
Sjekloća geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sever de bal. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kruskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szleter is nu in balbezit. van Nieuwkercke verovert de bal door een tackle van achteren. van Nieuwkercke passt de bal in één keer door. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 1:0

13e minuut.
Paoloski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

14e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak passt de bal zonder na te denken. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muciek speelt de bal door. Báló is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 2:0

16e minuut.
Fürst rent richting de bal. Fürst geeft een lange en hoge pass. Daar is Sjekloća, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel. Engstad probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 3:0

29e minuut.
Muciek passt de bal zonder na te denken. Żak rent richting de bal. Żak passt de bal met de wreef. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Fürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fürst passt de bal met de wreef. Muciek speelt de bal door. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sever geeft de bal voor. van Nieuwkercke kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dabradziejus de bal onder controle te krijgen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel. Engstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Nieuwkercke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke schiet op doel. Engstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Báló rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 41%, TRAX wange 59%.
KS Didek - TRAX wange 4:0

51e minuut.
Langeveld geeft de bal voor. Klungelig pakt Dabradziejus de bal. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel. Engstad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 5:0

58e minuut.
Szleter speelt de bal door. Vâlcu is nu in balbezit. Carobbio begaat een overtreding. Carobbio krijgt een gele kaart. Vâlcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Szleter komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fürst geeft een hoge lob. van Nieuwkercke speelt de bal door. Kaljot bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló onderschept slim de pass. Báló haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rejkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Met opzet legt Żak zijn tegenspeler op de grond. Żak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vâlcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rejkowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal in één keer door. Báló is nu in balbezit. Báló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 6:0

67e minuut.
Inworp. Sjekloća met de inworp. Rejkowski met een sublieme pass. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vâlcu rent richting de bal. Langeveld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vâlcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rózsa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kruskal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - TRAX wange 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 48%, TRAX wange 52%.
KS Didek - TRAX wange 6:1